2777
2789
عنوان

خیلی حرصم گرفت از حرف زنعموم

310 بازدید | 13 پست

27 سالمه دارم ازدواج میکنم. 

تا الانم خواستگار داشتم ولی باب دلم نبودن. 

زنعموم وقتی شنیده گفته عههههه خداروشکر اتفاقا منو شوهرم(عموی من) وقتی شنیدیم فلانی خواستگار داره خیلی خوشحال شدیم براش چون دیگه سنش داشته می‌رفته بالا. 

دخترای خودش به هرکی از راه رسیده بله گفتن تو سن کم الانم خوشبخت نیستن واقعا چون دائما مینالن. 

بعد مادرشون میاد درباره من اینجور حرفی میزنه که یعنی از نظرش چون تاالان ازدواج نکردم لابد خواستگار نداشتم و خداروشکر کرده خواستگار اومده که تونستم ازدواج کنم🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخند بابا حرص خوردن نداره مگه برا اون زندگی میکنی

میگفتی زنعنو خاستگار داشتم اما انقد دخترای فامیل بدبخت شدن میترسیدم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چطورمیتونی بخاطرحرف یه احمق اینجوری داغون وحرصی شی وللشششش بابا

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اهمیت بدی یعنی تایید کردی 

بگو باشه شما خوبی تمام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بیخیال بابا کسی ک‌دحتراش بچگی به هر نری شوهر میده چه توقعی داری 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ادما کاراشون و حرفاشون از بیشعوری خودشونه 

شماره یک حدو مرزت رو با ادما مشخص کن 

شماره دو جایی فکر میکنی قراره پر رو بشن و بعدا مشکل بشه بشون طرفو سر جاش 

شماره سه اگر دیدی طرف یه زر مفتی زده که هیچ اسیبی بهت نمیزنه، از یه گوشت بشنو و از اون یکی درش کن و اعصاب خودتو خورد نکن 

تو که حقیقت زندگی اونارو میدونی 

چرا اعصای خودتو خورد میکنی

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
2790
2778
2791
2779
2792