2777
2789
عنوان

شوهر اشغال

1368 بازدید | 39 پست

سلام دوستان شوهرم رفته مکه ۱۰ روزه نیست با مامانش رفته 

روزهای اول خیلی برای من و پسرم دلتنگی می‌کرد هرروز زنگ میزد حتما با پسرم حرف میزد و من ولی حالا دیگه اصلا از ما سراغ نمیگیره و با مامان جونش خیلی داره بهش خوش میگذره 

منم بهش پیام زدم‌گفتم با مامانت انگار خیلی بهت خوش میگذره بعد منم گفتم بهش من میخام ازت طلاقمو بگیرم برو با مامان جونت خوش باش و بعد ب من کفت اسبابتو جمع کن برو 

من خیلی ناراحتم و دارم میترکم حالا ۲۰ روز دیگه بر میگرده خوشحالی هاش با مامانش بوده سگ بودناش رو‌میاره برا من 

امیدوارم خدا لعنتش کنه 

من میخام برم درخواست طلاق بدم حالا که نیستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی!! 

یه سفر زیارتی رفته خطا که نکرده!! 

این چه طرز فکر و بچه بازی ای هست که شما داری 

یعنی چی که فوری واژه طلاق سر زبونتون میارید 

چجوری زندگی میکنید واقعا 

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

جدی میگی اینارو؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
همینو بگو حسادت افکارشو خراب کرده

من حس میکنم نزدیک پریودیه اسیه نه حسادت :)

من نزدیک هرپریودیم به خودکشیم فک میکنم،تازه قرص میارم بالا سرم هروقت تایمش شد بخورممم😐😂صب به تصمیمم میخندم

من و اسی فک کنم pmddداریم جایpms

:)