2777
2789
عنوان

واکسن ۱۵ سالگی

185 بازدید | 12 پست

فردا واکسن دارم واسه ۱۵ سالگی

واجبه ک بزنمش؟ اگه نزنم چی میشه؟

بعدشم من ۲۰ روز مونده تا ۱۵ ساله شم بنظرتون عیبی نداره فردا بزنم؟

کاربری دست دونفره❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چی این واکسن رو میزنن ؟

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

از 14تا 16 سالگی زمان تزریق واکسن دوگانه یا همون دیفتری کزاز هست. حتما بزن و سهل انگاری نکن

من نخاستم بزنم ولی بعضیا ی طوری حرف میزنن ادم واقعا میترسه

یکی گفت ممکنه فلج بشی اگه نزنی. اخه مگه ممکنه

منم قطعت میزنم پ😂

کاربری دست دونفره❤️

کرونارو ک همه زدن منظورم واکسن ۱۵ سالگیه

منظورم این بود که واکسن کرونا رو هم نزدم ولی شنیدم به جای این واکسن داروی گیاهی بخورید و عسل بخورید ..هروز دمنوش بخور عکس بخور 

پیاز و سیر برای جلو گیری از عفونته

دمنوش زعفران ....گل بابونه ...آویشن ...

دیگه بستگی به خودت داره چه قدر رعایت میکنی 

من که زیاد استفاده میکنم 

منظورم این بود که واکسن کرونا رو هم نزدم ولی شنیدم به جای این واکسن داروی گیاهی بخورید و عسل بخورید ...

نمیدونم ولا

حتی دلم نمیخاد بزنم

کاربری دست دونفره❤️