2777
2789
عنوان

همس تر کام بت چیه؟ کی بازی میکنه؟

69 بازدید | 7 پست

من نمیدونستم چیه، هرچی ازش فرار کردم که دربارش چیزی نخونم نشد که نشد.

همه جا و تو همه سایتا دربارش نوشتن. 

بالاخره تو سایت فرارو یه مطلب دربارش دیدم.

این خیلی خوب بود، خیلی نکات مهم رو گفته بود.

حیف که نمیشه لینک بزارم

تکه های مهمش رو میزارم:

"همس تر کامب ت در صورت استفاده از برنامه جانبی و متفرقه خطر بیشتری خواهد داشت. این نکات امنیتی را قطعاً خودتان می‌دانید، اما نگذارید کسی برایتان دایه عزیزتر از مادر شود؛ چون پلیس فتا رسماً گفته در حال ارزیابی تهدیدات و آسیب‌ها است و نتیجه ارزیابی خود پیرامون همس تر کامب ت را به‌زودی اعلام می‌کند.

هم ستر کامب ت شاید بعد‌ها باعث درآمدزایی کاربران شود؛ اما تا الان فقط نان اینفلوئنسر‌ها و صاحبان کانال‌های تلگرامی به‌خصوص آن‌ها که می‌توانند هر چیزی را بسته‌بندی کنند و در قالب پکیج بفروشند را در روغن انداخته است."

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعیت موجود این است که همس تر کامب ت فعلاً قیمت ندارد و درباره آینده هم بی‌خبریم.

قیمت همس تر کامب ت را تا وقتی فهرست نشود، نمی‌توان محاسبه کرد. اولین پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که هر یک میلیارد سکه همس تر کامب ت، در آینده‌ای نامشخص به یک یا نهایتاً دو دلار برسد. اطلاعات فعلی نشان می‌دهند بعضی ادعا‌های مطرح شده درباره اینکه ۱۰۰K سکه همس تر کوین معادل ۲۸۰ دلار خواهد بود، جعلی و غیرمعتبر است.

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

همس تر کامب ت وعده داده بابت وفاداری، صبر و استقامت کاربران به‌زودی برایشان پاداش در نظر می‌گیرد. این شیوه‌ای مرسوم بین شبکه‌های کریپتو است تا خدای نکرده زحمات کسی نادیده گرفته نشود. خبر بد اینکه می‌گویند میزان پاداش نه بر اساس ذخیره و میزان سکه همس تر کامب ت که مطابق ساعت فعالیت کاربران محاسبه خواهد شد.

همس تر کامب ت در حال حاضر حدود ۱۰۰ میلیون کاربر دارد، اما ۳۰ تا ۴۰ میلیون یوزر فعال هستند. اگر به همین تعداد کاربر نفری پنج دلار ایردراپ تعلق بگیرد، مدیران پروژه نیازمند ۲۰۰ میلیون دلار پول هستند. اگر کسی گفت این کار عملی نیست و سعی کرد تلاش‌هایتان در بازی همسنر کامب ت را زیر سوال ببرد از دستش ناراحت نشوید؛ چون خبر ندارند گردانندگان بازی، از محل تبلیغات و سایر درآمد‌های متفرقه قرار است چندبرابر این رقم را به جیب بزنند. تخس کردن ۲۰۰ میلیون دلار پول بین کاربران همس تر کامب ت در عمل کاری ندارد.

همس تر کامب ت تنها به تقه زدن روی صفحه‌نمایش خلاصه نمی‌شود. برخلاف آنچه برخی افراد می‌گویند، کاربران همس تر کامب ت علاوه بر تپ کردن می‌توانند در چالش‌های مختلف شرکت کند و با حل معما و بازی، سکه همس تر کامب ت دشت کنند.

همس تر کامب ت مثل بقیه بازی‌ها و سرگرمی‌ها کلی کد تقلب و رمز دارد که لابد تا الان آن‌ها را در قالب ربات همس تر کامب ت، کارت بازی یا کد مورس همس تر کامب ت دیده‌اید. گردانندگان بازی از این چیز‌ها خبر دارند و ممکن است وقتی به مرحله پرداخت پاداش در Profit Per hour رسیدیم بخواهند زهرچشم بگیرند.

ربات همس تر کامب ت و چیزی مثل کد مورس، زمان تقسیم پاداش و سود به‌احتمال زیاد وبال گردن کاربران می‌شود تا کسی نتواند با تقلب به پیروزی برسد. پیش‌بینی کرده‌اند موقع بسته‌شدن بازی، شمارش سکه‌ها و زمان صرف‌شده در بازی را به نحوی انجام دهند تا اگر کسی اصطلاحاً «مولتی» زده یا متقلبانه رفتار کرده، مچش را بگیرند.

قیمت همس تر در صورت تحقق وعده‌ها، هنگام پرداخت پاداش ممکن است ریزش کند؛ چون همه می‌خواهند فروشنده باشند و دارایی خود را به پول نقد تبدیل کنند. برای جلوگیری از این حادثه هولناک قطعاً تمهیداتی در نظر می‌گیرند تا همه صاحبان سکه همس تر کوین فروشنده نباشند.

همس تر کامب ت می‌تواند پایانی تلخ داشته باشد اگر گردانندگان بازی تصمیم بگیرند پرداخت پاداش را به نحوی برنامه‌ریزی کنند که اکثر یوزر‌های جدید دستشان خالی بماند و پاداش به کاربران قدیمی شبکه برسد.

خب؟ 

شما بازی کردین؟

خوب دارم مطلب رو میزارم دیگه.