2777
2789
عنوان

راهنمایی

35 بازدید | 3 پست

من و پارتنرم از خیلی سال پیش همو می‌شناختیم،  بهش علاقه مند بودم از وقتی که ۱۳ سالم بود تا الان ولی خب کوچیک بودم و هیچ وقت دلم نمیخواست با اون سن کم باهاش در ارتباط باشم تا پارسال ۲۱ سالمه و بالاخره تصمیم گرفتیم که باهم باشیم تا ببینیم چطور میشه چیزی که هست اینه که خودش خوبه آدم خوبیه ولی تو رابطه آدم کم شعوریه، یکساله که با هم هستیم و منو رستوران نبرده ، بیرون نرفتیم همش شده در حد ۲ ساعت تو ماشین همو ببینم یا خونه وقتی بهش میگم میگه شلوغه تایمامون باهم یکی نیست اصلا از کاراش سر در نمیارم ، اون بیشتر شبا وقت داره منم شبا نمیتونم اون کارمنده و منم پرستاری میخونم  با این کاراش که برا رابطه وقت نمیذاره ازش دلسرد میشم ولی خودمو امتحان کردم نمیتونم ازش دس بکشم الان چیکار کنم ، چندبار مستقیما به روش آوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این کاراش چه معنی ای داره ، میدونم ربطی به دوست داشتن و اینا نداره ولی خب به اولویت مربوط میشه میخوام بدونم چطوری باهاش صحبت کنم که دیگه تکلیف معلوم بشه 

2790
2778
2791
2779
2792