2777
2789
عنوان

کسب وکارخونگی

253 بازدید | 13 پست

سلام خوبید؟یه بنده خدایی واسه اینکه هم مشغول بشه هم یه درامدی داشته باشه ترشی خونگی خیلی خوشمزه ای درست کردبه امیداینکه اگه خداخواست توی ظرف های کوچیک بده سوپری ها.اما من سر راه خونم که برای اون خانوم از2تاسوپری پرسیدم گفتن بهداشت گیرمیده و...حالا به نظرشما چکارکنه برای فروش ترشی هاش؟چه ایده ای دارید؟همه رومیخونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو محله ما یکی هست ترشی میفروشه

اول به همسایه و فامیل میفروخت الان دیگه همه میشناسنش میرن در خونشون ازش میخرن

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

عزیزم چارش یه مغازه کوچیک در حد زیر پله اس و یه اسم خانومانه😉 مثلا من یه خانوم مسنی رو دیدم از این ترشی و لواشک و اینا میفروشه یه مغازه کوچولو گرفته تر و تمیز اسمشم ترشی و لواشک خاله خانوم بود تا دلت بخواد مشتری دائمی داره .😀😀😀دهنم آب افتاد   

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
انجلا جان بچه کوچولوداره متاسفانه نمیتونه مغازه بزنه

خب چارتا فست فود و غذای آماده و اینا بره قرارداد ببنده باهاشون هفتگی کار کنه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧