سلام من یه جاری دارم واقعن خودشیرینه خیلی خودشیرینی خواهرشوهرا و مادرشوهرمو میکنه آدم مهربونی نیست که بگم از مهربونیشه از خودشیرینه تا وقتی با من قهر بود پیش خواهرشوهرم غیبت منو میکردن حالا که با خواهرشوهرم قهره همه حرفایی که خواهرشوهرم پشت سرم گفته اومد به من گفت در حدی که من متنفرشدم از خواهرشزم ،،من خودم آدم ساده ام احساس میکنم همه کاراش از زو نقشه هست
تجربه نشون داده اینا وقتی آشتی میکنن تو میشی آدم بده.
ماه من غصه چرا؟ آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱
فقط میتونم بگم دم لای تله نده. هرچی گفت هییچی نگو. هییچی هااااا. لبخند بزن و سکوت کن و حتما حرف رو عوض کن.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
بهتره با اینجور آدما همنشینی نکنی تجربه نشون داده اینا وقتی آشتی میکنن تو میشی آدم بده.
افرین الان همچین حسی دارم اون بود که تو جمعشون بود بعد که قهر کردن حرفاشون همه ب من گفته حالا دوباره عزیزه پیش یکی از خواهرشوهرلم من اصن برام مهم نیستن ولی اون خیلی خودشیرینی میکنه
خاک تو سرم کلی پشت سر درمورد خانواده شوهر کفت من چیزی ضبط نکردم کلی پشت سرشون میحرفه پیش من بعد میره ...
نه نیازی نیست ضبط کنی فقط ازش فاصله بگیر و خودت رو درگیر کارای خاله زنکیش نکن...مبادا جلوش درباره بقیه حرف بزنی!! حتی اگه تعریف یه نفر رو هم بکنی میره از زبون تو میگه بدت رو گفت ...فقط تا حد ممکن باهاش رسمی و دورادور باش ...ببین کی بهت گفتم
خاک تو سرم کلی پشت سر درمورد خانواده شوهر کفت من چیزی ضبط نکردم کلی پشت سرشون میحرفه پیش من بعد میره ...
این دفعه حتمااا حتماااا صداشو ضبط کن یه گوشه نگه دار یه روز به حرفم میرسی خوب که حرفاشو ضبط کردی بعدش بگو فلانی به من مربوط نیست لطفا دیگ حرف کسیو پیشم نزن دوس ندارم غیبت کنم