2777
2789
عنوان

رفت وآمد شوهرم وخواهرش

68 بازدید | 5 پست

سلام خانوما میخواستم باهاتون درد ودل کنم وهمینطور اگر میتونید منو راهنمایی کنید تابتونم این مشکل رو حل کنم البته شاید مشکل نباشه ولی منو خیلی ناراحت کرده وذهنمو مشغول قبلا هم تاپیک زده بودم وگفتم که شوهرم وخواهرش وشوهرش این سه نفر خیلی باهم خوبن ویه بار قراربود باهم بریم دیدن یکی از اقواممون ( مادربزرگم )که مادربزرگ شوهرم وخواهرش هم هست چون فامیلیم بعد فهمیدم که بدون من رفتن و از من پنهان کردن خیلی ناراحت شدم وبه هردو نفر هم گفتم به خواهرشوهرم هم گفتم که هرجایی میخواید برید باشوهر خودت برو البته بااحترام بهش گفتم واصلا دعوانکردم بعد الان دوهفته پیش متوجه شدم که دوباره پنهانی از من رفته بودن یه جای دیدنی شهرمون وبه من نگفتن ومنو نبردن واقعا دلیل اینکه منو باخودشون نمیبرن رو متوجه نمیشم دیروز دیگه نتونستم تحمل کنم به برادرشوهرم گفتم که بره بهشون بگه بنظرشماباید چکارکنم واینم بگم که هفته پیش اومدن خونمون ومن وقتی شوهرم وخواهرش نشسته بودن کنارهم به دخترم گفتم من وتوهم یه روز تنهایی میریم (اسم همونجاکه اونارفته بودن )یعنی میخواستم اونامتوجه بشن که من میدونم شمامنو راهنمایی کنید که من باید چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم. همسر منم وقتایی که من میرفتم خونه بابام با خانواده و فامیل میرفتن گردش بعد بمن نمیگفتن، تو جمع خانواده ش میگفتن که همسرم به لکنت میفتاد و بعدا فهمیدم عمدا میگن که حرصم بدن. من فقط به همسرم گفتم کار یواشکی یعنی ادم گندی داره که نمیخواد زنش بفهمه. عب نداره. با کسایی که میری یا مثه خودتن یا یادت میدن ! دیگه نرفت. البته منم خیلی تو خودم حرص خوردم ولی نذاشتم کسی بتونه بل بگیره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!