2777
2789
عنوان

عمل بینی

106 بازدید | 12 پست

میخوام بینیمو عمل کنم ولی شوهرم مخالفه و میگه عوارض داره و نمیتونی به بینیت دست بزنی و..

راست میگه ؟؟

اونایی که تجربه دارن میشه راهنماییم کنید؟

مثلا اینکه یکی دوسال بعد از عمل مثل دماغ عادی میشه یا باید همش مراقب و حساس باشی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعدشش ماه با گوش پاکن توام مماغمو پاک میکنم نمیتونی انگشت کنی تومماغت نباید غذای پرنمک بخوری نباید زیاد سرتو ب سمت پایین بگیری یا تکون بدی نباید ی مدت بری باشگاه یا بدوی

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

حساسه دیگه ولی من حس میکنم شوهرتم داره از قصد میگه هزینه نکنه 😂😂 

نه بابا بخاطر هزینه نیست حاضره گوشی ۵۰ .۶۰ میلیونی بخره ولی میگه عمل نکن منم میگم هر چیزی عوارض داره عمل نکنم از بچه خبری نیست چون زایمان هم کلی عوارض داره 😌🤝😂😑

چندماه اول مراقبت میخواد بعدش مثل قبله فقط اسیب پذیر تره و باید حواست باشه چیزی نخوره بهش.با گوش پاک کن هم باید پاکش کنی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نه بابا بخاطر هزینه نیست حاضره گوشی ۵۰ .۶۰ میلیونی بخره ولی میگه عمل نکن منم میگم هر چیزی عوارض داره ...

وای خوب گفتی 😂😂😂 اگه دوست داری و بینیت با عمل خیلی عوض میشه عمل کن جیگر ولی خب آره دیگه اصلا عملی وجود داره که عوارض نداشته باشه ؟ نه .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
وای خوب گفتی 😂😂😂 اگه دوست داری و بینیت با عمل خیلی عوض میشه عمل کن جیگر ولی خب آره دیگه اصلا عملی ...

آره خیلی دوست دارم عمل کنم ببینم استخوانیه و یکم قوز داره اگه عمل کنم مطمئنم عالی میشه واینکه ورم بینی استخوانی تا ۶ ماه خوب میشه و بعدش میتونم حامله بشم 

👍🏻🥲😂

آره خیلی دوست دارم عمل کنم ببینم استخوانیه و یکم قوز داره اگه عمل کنم مطمئنم عالی میشه واینکه ورم بی ...

😂😂😂👌🏻

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨