2777
2789

سلام 

بیاین از نذر هایی که انجام دادید و حاجت گرفتین بگین

من تا حالا نرفتم مشهد و حسرت شده برام 

امروز تو یه گروه دوستانه که هستم گفتن میخوان به صورت تور برن مشهد ولی پولش برام جور نشده هنوز

چه نذری انجام بدم که حاجت بگیرم برم؟ 

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی ایت الکرسی و سه صلوات بعد نیت میکنی اگ حاجت گرفتی۵تا نمک پخش کنی انشاالله اگ رفتی منم دعاکن❤

مرسی عزیزم❤️❤️

حتما ، دعا کنید برام ایشالا برم رفتم حرم تایپیک میزنم تگتون میکنم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

مرسی عزیزم❤️❤️ حتما ، دعا کنید برام ایشالا برم رفتم حرم تایپیک میزنم تگتون میکنم

انشاالله قسمتت میشه و میری.اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
قربونت عزیزم میشه برای سلامتی پدرم دعا کنید ممنونم 

انشاالله همیشه سلامت باشن و سایشون بالاسرتون❤

اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
مرسی عزیزم❤️❤️ حتما ، دعا کنید برام ایشالا برم رفتم حرم تایپیک میزنم تگتون میکنم

به امام رضا یه نامه بنویس بهش بگو بطلبه 

من یه شب واقعا ناراحت بودم ویه نامه نوشتم بهش و فردا شبش از طرف دانشگاه رفتم مشهد ۲۴ ساعت بعدش جوابمو داد 

ایشالله تو رو هم بی جواب نمیزاره

به امام رضا یه نامه بنویس بهش بگو بطلبه  من یه شب واقعا ناراحت بودم ویه نامه نوشتم بهش و فردا ...

کاش ایندفعه جوابمو بده کاش ایندفعه ببینه منو

هر بار که خواستم برم نشده ، به خود امام رضا قسم شده یه حسرت بزرگ تو زندگیم دلم میخواد برای یه بار هم شده جلو حرم امام رضا وایسم برای یه دقیقه ببینمش ، این مدت اینقدر دلم آشوبه که فقط حرمش می‌تونه آرومم کنه

انشاالله قسمتت میشه و میری.اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم

❤️❤️

کاش ایندفعه جوابمو بده کاش ایندفعه ببینه منو هر بار که خواستم برم نشده ، به خود امام رضا قسم شده یه ...

خب عزیزم اگه اینسری نتونستی بری 

ازاین کاروان ها هستن که همه شهرا میبرن و پول مناسبی هم میگیرن اتفاقا با اونا برو 

خودم با اولین کاروانی که موسسه ببره میخوام برم 

واقعا حرم خیلی خوبه 

انشالله بری برام دعا کنی میگن اینایی که سری ا‌ول میرن دعا میکنن دعاشون اجابت میشه

خب عزیزم اگه اینسری نتونستی بری  ازاین کاروان ها هستن که همه شهرا میبرن و پول مناسبی هم میگیرن ...

خانواده ام با هر کاروانی نمیزارن

اینارو هم میشناسن که مشکلی ندارن ، هزینه اش زیاد نیست 2 میلیون هست ولی خب یه مدته که خیلیییی تو فشار مالی هستیم برای همین این 2 میلیون هم الان زیاده برام کاش جور بشه 

حاضرم همه دنیارو بدم ولی برم اونجا

ایشالا جور بشه حتما اگه رفتم مشهد رفتم حرم تایپیک میزنم تگت میکنم قشنگم❤️