2821
2789
عنوان

نبض مکرر

156 بازدید | 12 پست

با سلام 

دوستان از دیروز زیر شکمم داره نبض میزنه و اینکه تازه سه روزه پری تموم شده البته پری م اصلا شبیه قبلی ها نبود فقط خون قهوه ای رنگ بود و 8روز ادامه داشت ایا احتمال بارداریهست و اگه نبست این نبض چی چی میگه

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه...تو مواردی ک خیلی بندرت باردارن و پریود نیشن خونریزی بسیار کمه و دو سه روزه...خیلی نادره این

اخه خیلی احتمالش کمه واقعا من به خاطر همین احتمالا هر ماه که بی بی چک منفی بود ازمایش میدادم شاید جزو اون دسته باشم که بی بی چک نشون نمیده

نه...تو مواردی ک خیلی بندرت باردارن و پریود نیشن خونریزی بسیار کمه و دو سه روزه...خیلی نادره این

من خواهر خودم هر ماهش پریود میشد و دقیقا همون تایم زمانی ده روزش بود و ما دائم بیملرستان بودیم که ای دادبچه افتاد

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
من خواهر خودم هر ماهش پریود میشد و دقیقا همون تایم زمانی ده روزش بود و ما دائم بیملرستان بودیم که ای ...

اهان از جنبه ارثی شاید شمام اونجوری

اطلاعات ندارم گلم

انشالله بزودی مامان بشی

فكر نميكنم به پزشك مراجعه كنين خون نبايد قهوه اي باشه نشان يه اختلاله شايد پليپ رحمه نميزاره خون خارج شه ميمونه ق ميشه وشايد چيزه ديگه اي من بودم در اسرع وقت دكتر زنان ميرفتم