2777
2789
عنوان

نبض مکرر

157 بازدید | 12 پست

با سلام 

دوستان از دیروز زیر شکمم داره نبض میزنه و اینکه تازه سه روزه پری تموم شده البته پری م اصلا شبیه قبلی ها نبود فقط خون قهوه ای رنگ بود و 8روز ادامه داشت ایا احتمال بارداریهست و اگه نبست این نبض چی چی میگه

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه...تو مواردی ک خیلی بندرت باردارن و پریود نیشن خونریزی بسیار کمه و دو سه روزه...خیلی نادره این

اخه خیلی احتمالش کمه واقعا من به خاطر همین احتمالا هر ماه که بی بی چک منفی بود ازمایش میدادم شاید جزو اون دسته باشم که بی بی چک نشون نمیده

نه...تو مواردی ک خیلی بندرت باردارن و پریود نیشن خونریزی بسیار کمه و دو سه روزه...خیلی نادره این

من خواهر خودم هر ماهش پریود میشد و دقیقا همون تایم زمانی ده روزش بود و ما دائم بیملرستان بودیم که ای دادبچه افتاد

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
من خواهر خودم هر ماهش پریود میشد و دقیقا همون تایم زمانی ده روزش بود و ما دائم بیملرستان بودیم که ای ...

اهان از جنبه ارثی شاید شمام اونجوری

اطلاعات ندارم گلم

انشالله بزودی مامان بشی

فكر نميكنم به پزشك مراجعه كنين خون نبايد قهوه اي باشه نشان يه اختلاله شايد پليپ رحمه نميزاره خون خارج شه ميمونه ق ميشه وشايد چيزه ديگه اي من بودم در اسرع وقت دكتر زنان ميرفتم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز