2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر به فاسیولا مشکوک شده

خوب همینه احتمالا عزیزم

کلا ایوزینوفیل بالانشونه عفونت انگلی هست

تعدادشون زیاد میشه که بتونن کرم هارا بخورن 

با دارو های ضد انگل اوکی میشه

میوه و سبزیجات را خوب بشور 

اگه فاسیولا باشه،  گوشت و جگر و...  را خوب بپز و از جای خوب و مطمئن  بگیر

خوب همینه احتمالا عزیزم کلا ایوزینوفیل بالانشونه عفونت انگلی هست تعدادشون زیاد میشه که بتونن کرم ه ...

ای خدا.. بابام بعد شش ماه، تازه از شر عفونتی که سر عمل قلب باز گرفته بود، خلاص شده. این انگل دیگه از کجا اومد؟ ما از ترس همین فاسیولا اصلا سبزی نمیخوریم. امسالم کلا یکی دو بار بیشتر کاهو نخوردیم. اونم کاهویی که فامیلمون از تو باغ خودش چیده بود برامون. خیلی میترسم. اگه دارو جواب نده، باید جراحی بشه؟ 

ای خدا.. بابام بعد شش ماه، تازه از شر عفونتی که سر عمل قلب باز گرفته بود، خلاص شده. این انگل دیگه از ...

نه عزیزم خدا نکنه 

تا حالا نشنیدم کسی ر انگل جراحی کنه

خوب طبیعیه وقتی عمل و..  هست بدن ضعیف میشه و ریسک عفونت میره بالا 

ولی فاسیولا بیشتر بخاطر گوشت الوده هست و بخاطر سبزی و..  نیست 

ان شاالله که به زودی خوب میشن

نه عزیزم خدا نکنه  تا حالا نشنیدم کسی ر انگل جراحی کنه خوب طبیعیه وقتی عمل و..  هست بدن ...

ممنونم عزیزم. ببخشید شما تفسیر آزمایش خون رو بلدی ازمایش آخرش رو بفرستم ببینی؟ این آزمایش رو دکتر برای اینکه مطمئن بشه عفونت برطرف شده داده بود که وقتی جواب رو نشون دادیم گفت عفونت از بین رفته ولی مشکوک به فاسیولا هستی. عفونت بابام هم از باکتری استاف بود که سر عمل قلب بخاطر آلوده بودن تجهیزات جراحی وارد بدنش شده بود و شش ماه طول کشید تا رفع بشه. 

ممنونم عزیزم. ببخشید شما تفسیر آزمایش خون رو بلدی ازمایش آخرش رو بفرستم ببینی؟ این آزمایش رو دکتر بر ...

نه جانم متاسفانه بلد نیستم

اما طبق رنجشون نگاه کردم اوکی بودن همه و فقط ائوزینوفیل بالا بود 

دکتر داروی ضد انگل داد؟ 

متاسفانه اورئوس همیشه باکتری فرصت طلب بیمارستانی هست:(

نه جانم متاسفانه بلد نیستم اما طبق رنجشون نگاه کردم اوکی بودن همه و فقط ائوزینوفیل بالا بود  ...

نه فقط یه آزمایش خون دیگه داد و آزمایش مدفوع و جوابش هم دو هفته دیگه حاضر میشه.