2777
2789

اره طبیعیه  

چند پر میکنن امسال

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم پیش کار اموز ها پونصد فعلا عصب کشی کرد 

چرا کار اموز  ببین دندون خیلی مهمه  ممکنه بد عصب کشی  کنن  دوسال بعد باز درد بگیره

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
از یه ساعت هم گذشته بهش دست میزنم درد میگیره 

من تا سه روز اذیت بودم و مسکن میخوردم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

من اطلاعاتم در زمینه دندون خوبه.

اگه خواستی عکس از دندونات برام بفرست یه نگاهی برات کنم ببینم چطورن.

سه تا عکس برام بفرست، یکی از نمای دندونای جلو، یکی از آسیاب‌های بالا، یکی هم پایین.

یه روش هم برای عکس گرفتن می‌گم:

جلوی آینه بایست، دهن کامل باز باشه، دوربین پشت موبایل به سمت دهن باشه و صفحه موبایل به سمت آینه.
این‌طوری از طریق عکسی که توی آینه می‌بینی، می‌تونی فاصله و زاویه مناسب برای عکس گرفتن رو پیدا کنی.
با فلش باید بگیری که تاریک نشه.
و اگه روی تایمر ده ثانیه بذاری شاید راحت‌تر بتونی بگیری