2777
2789

وقتی لیست نشده چجوری راضین؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

#ارسالی_ازشما

🔷هشدار پلیس فتا به نات کوی ن بازها

رئیس مرکز پلیس فتا:

🔹امروز ۳۸۳ نفر در سطح کشور شکایاتی علیه برنامه تلگرام داشتند که با انجام بازی بیت کوی ن کل حساب‌های بانکی آنها تخلیه مالی شده است.

🔹کاربران با نصب اپلیکیشن تلگرام بر روی تلفن همراه خود؛ دسترسی به کل اطلاعات می‌دهند و این امر باعث می‌شود کاربر با هک حساب مواجه شود.

🔹پلیس فتا هیچ مسئولیتی در قبال برنامه‌های فیلت ر شده در سطح کشور را ندارد و نصب و فعالیت هر نوع از این برنامه‌ها در کشور ایران ممنوع و تبعات آن بر عهده کاربر است.

امروز کیف پولش اومد

میدونم

وقتی کسی نفروخته چجوریه راضیه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

میدونم وقتی کسی نفروخته چجوریه راضیه

راضی بودن منظور از اینه که معتبره 

به دست آوردن سکه راحت تره به نسبت بقیه ایردراپا

و نسبت به بقیه فضای خوب و باحالی داره الان ایردراپ مثلاًااا معتبر زیاده اما اکثرا کلیکین که خب تاچ گوشی آسیب می‌زند ه.مستر بیشتر سکه روزانه و امتیاز کارت خریدن و درصد کمی تپ میره جلو

و اینکه اکثرا به اعتبار نات کویین سراغ این بازی رفتن