2777
2789
عنوان

چاقی😪

146 بازدید | 17 پست

دوستان من سنم کمه قدم ۱۶۰ و وزنمم تو مرز ۷۰ کیلوعه نگام کنید خیلی نشون نمیدم وزنمو ولی خودم واقعا دارم اذیت میشم دور اطرافیانم هما وزناشون نرماله بعد منم هستم 

از مامانم وزنم بیشتره 

ژنمم یجوریه که سخت لاغر میشم چون باشگاه اینا هم رفتم خیلی که ترکوندم تو چهار ماه ۵ کیلو لاغر ‌کردم بعد از اون دیگه خورد به مدارس نتونستم برم باشگاه فقط غذامو کم کردم و هر از گاهی میرقصیدم ولی از عید به بعد وزنم برگشته 

خیلی دارم اذیت میشم تو همسن و سالام از من چاق ترم هست ولی بیشترن لاغرن 

زیر شکمم دو سه تا ترک بنفش دارم اینا رو میبینم بیشتر اذیت میشم 

به نظرتون میتونه به خاطر سن بلوغ و اینا باشه و چه راه کار هایی برای لاغری پیشنهاد دارید؟

غذاهات چطورین فست فود میخوری؟

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باتوجه به قدتون شما بلغمی مزاج هستبن

بلغمی ها مستعد چاقی هستن 

ازاون دسته افرادکه میگن من اب بخورمم چاق میشم

باتوجه به اینکه وزنتون بعد یه مدت دوباره زیادشده دچار سردی سیستم گوارشی هستین

هدفمند زندگی کن بانو🌹
اره دو هفته ای یبار اینا

خب برای همونه دیگه 

شیرینی جات مصنوعی کم بخور. میوه های شیرین بخور 

فست فود نخور

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

عزیزم منم خیلی سخت لاغر میشم وزنم ۸۴🥲🥲🥲

البته تو حاملگی ۹۴ بودم الان سه ماهه زایمان کردم شدم ۸۴

ی هفته است آمپول ویکتوزا شروع کردم البته با تجویز پزشک و دمنوش زیره و زنیان روزی یکی دوبار میخورم از امروزم قهوه ناشتا شروع کردم ببینم اخرش به کجا میرسم‌ 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خب برای همونه دیگه  شیرینی جات مصنوعی کم بخور. میوه های شیرین بخور  فست فود نخور

کلا چیزای شیرین نمیخورم خیلی حتی صبحانه اا چایی کم شکر میخورم میوه جاتم زیاد میخورم

درمانی نداره ؟

چرا گلم

حدود ده کیلو اضاغه وزن دارین یعنی غلبه بلغم

باید پاکسازی انجام بدین

با پاکسازی حجم معده کم کم کوچیک میشه اشتهای کاذب ازبین میره

هدفمند زندگی کن بانو🌹
چرا گلم حدود ده کیلو اضاغه وزن دارین یعنی غلبه بلغم باید پاکسازی انجام بدین با پاکسازی حجم معده ک ...

میشه لطفا اگر براتون مقدوره راه های پاکسازیشو بگید