ansherliiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1641 عنوان کنکوریا تجربی 63 بازدید | 9 پست 😑ی درصدایی اوردم که دلم میخاد بمیرم زمین 0ریاضی 6شیمی 6فیزیک _1 زیست 3اصلا با این درصدا ادم جایی قبول میشه 1403/03/19 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۶۷esi عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 1310 اول بگد چقدر تلاش کردی از کی شروع کردی واقعا خوندی اگه برا تیر اماده هستی امید هست بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
parvanak86 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4136 اوه اوه خدا سر کافرم میاره ما هم بینشون🥴😓عیب نداره هنوز تیر هستا بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی
762 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2244 چیزی ام خوندی خدایی؟😂بعید بدونم قبول شی، آزاد میتونی بری بعضی رشته ها رو دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49735 نه عزیزممعدلت 19 هم باشه میشه ۲۰ هزار.. منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
ansherliiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1641 اول بگد چقدر تلاش کردی از کی شروع کردی واقعا خوندی اگه برا تیر اماده هستی امید هست نمیگم زیاد تلاش کردم ولی تا جایی ک تونستم خوندم . اصلا خوقع نداشتم این درصدا بگیرم اخه وقتی اومدم کلید اومد نگا کردم درست زده بودم جوابا رو نصفشو نمیدونم چرا این شد
۱۳۶۷esi عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 1310 نمیگم زیاد تلاش کردم ولی تا جایی ک تونستم خوندم . اصلا خوقع نداشتم این درصدا بگیرم اخه وقتی اومدم کل ... خوب نمره منفی داره احتمالا اشتباه زیاد داشتی اگه واقعا میگی خوب خوندی توصیه کنکور تیر این فقط اونایی بلدی بزن اونا شانسی نزن که مثل الان میشیبر اساس هر ۳غلط یه درس از بین میره بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
ansherliiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1641 خوب نمره منفی داره احتمالا اشتباه زیاد داشتی اگه واقعا میگی خوب خوندی توصیه کنکور تیر این فقط ... 😭چقد بد الان نمیدونم چیکار کنم چجوری بخونمخیلی حالم بد شد وقتی درصدا رو دیدم
۱۳۶۷esi عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 1310 😭چقد بد الان نمیدونم چیکار کنم چجوری بخونم خیلی حالم بد شد وقتی درصدا رو دیدم الان تمرکز بزار بقیه نهایی ها از اونور هم جمع بندی کلی کن قطعا تو یک ماه باقی مونده فرصت دوباره خوندن نیست مباحث مهم پیدا کن بشبین بخون تست بزن کنکور سال قبل بیشتر حب کن از خودت ازمون شبیه ساز بگیر بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
ansherliiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1641 الان تمرکز بزار بقیه نهایی ها از اونور هم جمع بندی کلی کن قطعا تو یک ماه باقی مونده فرصت دوبا ... نهایی ک ندارم ولی باشه بقیه رو انجام میدم مرسی عزیز دلم🌹🌹