2777
2789
عنوان

ادبیات

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده نداره هیچکس نمیتونه کمکت کنه جز اینکه تا صب بیدار باشی و بخونی. منم به خودم ظلم کردم واقعا خست ...

:))))

چی بگم

امیدوارم فقط زودتر این امتحانا تموم بشن

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
:)))) چی بگم امیدوارم فقط زودتر این امتحانا تموم بشن

زیر سایه این امتحانا لاقل آدم حسابمون می‌کنن میگن آره بابا داره درس می‌خونه و چیزایی که نمی‌خوای مجبورت نمی‌کنن هیچکس حق نداره این کارو باهات بکنه به خاطر این نهاییا نباید انقدر ناشکری کنیم من خودم خیلی پشیمونم که درست حسابی نخوندم واقعاً واسه خودم متاسفم چیزی ندارم بگم بهتره برم ادبیاتمو ادامه بدم تمومش بکنم تا صبح نامرد هر کی تا صبح نخونه.

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

وایی منم همش همینم چه غلطی کنیم الکی گند میزنیم به همه چی با این خیالات مسخره

نمیدونم واقعا

کل روزم شده همین فکرای الکی

هوم میدونم ولی بازم خودمو عذاب میدم

بهش فکر نکن الان برو بشین بخون

الان فکر کنی همین زمان رو هم از دست دادی 

به گذشته فکر نکن تو حال باش

نزار گذشته اینده رو نابود کنه 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
زیر سایه این امتحانا لاقل آدم حسابمون می‌کنن میگن آره بابا داره درس می‌خونه و چیزایی که نمی‌خوای مجب ...

برو بخون

موفق باشی

چندتا درس داری؟ من واقعا حوصلم سر رفت  دلم میخواد زودتر تموم شه برم سوال حل کنم

من کلا امروز ۴ تا درس خوندم

یعنی ۱۲ تاش مونده رو دستم :)

بهش فکر نکن الان برو بشین بخون الان فکر کنی همین زمان رو هم از دست دادی  به گذشته فکر نکن تو ...

باید همینکارو کنم

اگه بتونم