2777
2789
عنوان

داد زدن شوهرم

1184 بازدید | 36 پست

ما تازه عقد کردیم قبلشم همو می‌شناختیم ی مدام دوست بودیم 

از همون موقع عصبانی میشه سرم داد میزنه 

تا الان چند بار پیش اومده و هر بار بهش گفتم دیگه تکرار نکن اونم گفته باشه ولی باز انجامش داده 

فحشای بد هم میده ب من نه ها ب دیگران وقتی ازشون عصبانیه 

من بهش گفتم چرا درباره مردم اون حرف زشتو میزنی اونم داد زد سرم گفت اصلا چی میگی تو چرا زنگ زدی کار دارم 

خیلی ناراحتم چیکار کنم ب نظرتون ک درست شه؟

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد کردی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چرا  من نمیتونم اینجوری

اطرافیانم زیاد دیدم اخه اینطوری بودن و درست نشدن

البته مردا اکثرا داد میزنن 

میخوای مشاوره برو شاید درست شه

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.
رفتار ذاتی هس، خیلی خیلی سخت میشه یکی ذاتش رو عوض کنه، مخصوصا موقع عصبانیت 

من هزار بار گفتم نکن 

حتی دفعه پیش گفتم ب بابات میگم اگه باز داد بزنی 

ولی بازم انجام داد

:)
آره

فعلا عقد بمون اصلا نزار حرف عروسی بزن حواست به رابطتت باشه و چند باری به چالش بکشش حتما با بزرگترت در میون بزار و کمک بخواه ازشون میتونی از دوستاش هم بپرسی در موردش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مردا همه بدن

ن عزیزم

همشون بد نیستن ۱۳ سال ازدواج کردم هنوز صدای داد همسرم رو نشنیدم