2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کره‌ای نمی‌پسندم حالا کشورهای دیگه شاید😌😂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم دوست ندارم 🤣ولی مثلا ترکیه ای باشه خوبه 😜

نه من ترکیه‌ای هم خیلی نمیپسندم😂🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من شوهر نمیکنم چون شوهر دارن ولی اگه شوهرم خارجی بود همونو میگرفتم

قبلا هم بوره ولی الان چون تو سوشال مدیا اکثرا میذارن و بلاگر میشن کسایی که شوهر خارجی دارن شما فکر میکنین بیشترن

چرا اخه چرا دوست دارن 

اگه کیدراما دیده باشی پسراشونو خیلی جنتلمن و اینا نشون میدن درصورتی ک درواقعیت اینطوری نیستن 

و سلیقه ایه بیشتر 

یسریم بخاطر جوگیری😂

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز