2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

87 بازدید | 5 پست

بچه ها کسی اینجا فردا امتحان فارسی داره؟ 

من قبل امتحانا هرچی خوندم یادم نمیاد دیگه از خیر شعر حفظی گذشتم و الان از دیروز هیچی نخوندم و نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده اصلا نمیدونم چی بخونم... 

لغتارو ی دور دوره کن، اگه آرایه و دستور بلدی تمرین نکن اگه بلد نیستی ۳ ۴ ساعت کار کن، قلمروهای همه درسارو بخون و بلد باش. خواهشا از شعرم نگذر و ی نمره مفت از دست نده. صبح ۴ پاشو. هر شعرو چند بار بخون بعد دستتو نگهدار رو ی مصراع اون یکی مصراع رو بگو و این کارو برعکس کن..

من خودم طول سال هیچی نخونده بودم و این چند روزم حالم خوب نبود، صبح پاشدم فقط لغت خوندم و شعر ۱۸ تا ۱۹ میشم البته آرایه و دستورو از قبل بلدم. توعم میتونی نگران نباش

.

لغتارو ی دور دوره کن، اگه آرایه و دستور بلدی تمرین نکن اگه بلد نیستی ۳ ۴ ساعت کار کن، قلمروهای همه د ...

یکم لغات خوندم امیدوارم برسم تا شب چون دیشب خابم نبرد میترسم نتونم بیدار بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم لغات خوندم امیدوارم برسم تا شب چون دیشب خابم نبرد میترسم نتونم بیدار بمونم

لغاتو کامل بخون الان، برو ی ساعت بخواب بعد پاشو ادامه بده. ناامیدم نشو خواهشا. اگه الان هیچی نخونی نمرتخیلی فاجعه میشه ولی کوچکترین تلاشی قطعا جواب میده و قطعا میتونی ی نمره خوب بیاری که حداقل شرمنده خودت نشی

.