2777
2789

رویا نوجوانه و خورد خورد پول جمع کرده و داده ب پدرش ک اتو و کمد لباس بخره و گفته الان میدم بخر بهار پولمو پس بده میدم طلا (باباش خودش پول داره ولی خسیسه) 

خرید و بهار شد و خبری از پوله نبود 

دو ماه بهار ک میگذره رویا چند بار ب مامانش میگه ب بابام بگو پولمو بده ی خورده دیگه م جمع کردم میدم طلا

اخرش ی شب میگه باشه فردا باش میرم بازار میدم طلا براش

و فردا و پس فرداش خودشو ب مریضی میزنه و از تخت خواب بیرون نمیاد 

و روز بعد میرن میخرن

نظرتون 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای رویا بودم پولامو دیگه پیش خودم نگه میداشتم و برای خودم پس انداز میکردم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اخرش رو متوجه نشدم

دو روز خودشو ب مریض ی زد روز سوم رفتن خریدن عزیزم 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
خب اخر خریده دیگه

اره ولی جای رویا بودین چ حسی بتون دست میداد 

جای رویا بودم پولامو دیگه پیش خودم نگه میداشتم و برای خودم پس انداز میکردم

اونش ک بله

نظرتون راجب رفتار باباش چیه

اونش ک بله نظرتون راجب رفتار باباش چیه

باباش ادم خسیسی هست انگار رویا خودشم اینو متوجه هست و پول دادن برای افراد خسیس سخته پدرش همینکه پوله رو بلاخره پس داده با وجود خساست جای شکر دارن بلاخره ایشون پدر هست به هرحال و نمیشه باهاش تندی کرد یا دلخوری به وجود اورد حالا که پولو پس داده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

باباش ادم خسیسی هست انگار رویا خودشم اینو متوجه هست و پول دادن برای افراد خسیس سخته پدرش همینکه پوله ...

خسیسه ولی فقط برای خانوادش خسیسه برای فامیلای خودش ب شدت دست و دلباز ه

خسیسه ولی فقط برای خانوادش خسیسه برای فامیلای خودش ب شدت دست و دلباز ه

گفتم چقدر برام اشناست اسم کاربری

شما همونی که گفتی یه مرد میگه تلاش میکنم برای زنو بچم؟

این مشکلو باید مادرتون خیلی زودتر حل میکرده...

حالاهم شما میتونی با سیاست باهاشون صحبت کنی

اگه رویا خودشو ب مریضی زده تا باباش پولشو پس بده باید بگم رویا خیلی نامرده و شاید بیمار 

خانوادش هستن حتی اگه خسیس هم باشه کاری ک باید میکرد مجدد تلاش میکرد پول جمع میکرد و دیگه ب خانوادش نمیداد ک البته من بودم اگه خانوادم نیاز داشتن باز بهشون میدادم حتی اگه پس نمیدادن

گفتم چقدر برام اشناست اسم کاربری شما همونی که گفتی یه مرد میگه تلاش میکنم برای زنو بچم؟ این مشکلو ...

اره

مادرم ب شدت ساده و تو سری خوره

منم حوصله صحبت ندارم

اگه رویا خودشو ب مریضی زده تا باباش پولشو پس بده باید بگم رویا خیلی نامرده و شاید بیمار  خانوا ...

عزیزم تو اول تاپیک و درست بهون بعد بیا شعار بده