2777
2789

امتحان فارسی چقدر سخت بود؟ راست بود که میگفتن از شعر خوانی و گنج حکمت و روان خوانی سوال دستور و آرایه نداده بودن؟

فارسی عمومیه تجربی انسانی نداره که

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا داره.انسانیا فارسیشون پیچیده تره

فارسی کلا یکیه برا همه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اونارم حل میکنم میخوام ببینم امتحان امروز چطور بود مثل اینکه میگفتن ایده جدید هم داشت

سبک سوالای شعر حفظی فرق کرده بود باید کامل بلد باشی هر ۴ تا رو

رو قلمرو فکریا خیلی زوم کرده بود و سوالای سخت مال همین قلمرو بود

آرایش راحت بود ولی برای دستور ی خورده ممکن بود به شک بندازه 

لغتارو املاشون و معنیشون رو کامل بلد باش برای معنی شعر و جمله هم همینطور رو چیزای خیلی جزئی زوم کرده بودن و ۵ تا معنی جمله ۰.۲۵ بارم داشت که اگه اون کلمه ای که میخواستو درست نمینوشتی نمرشو نمیگرفتی

.

فارسی برای انسانی ها هم کتاب عمومیه، علاوه بر اون کتاب فنون دارن که درس تخصصیشون حساب میشه

دوست عزیز 

من نگفتم فنون 

میگم فارسی برا همه یکیه