2777
2789
وا چرا اینقد زیاد

داشت خونه میساخت تموم شد تالار و برا مهر ماه رزو کردیم 

اخرای بهار مامان من فوت شد دیگه عروسی موند 

چن روزه سال مامانم تموم‌شده 

دوباره دنبال تالار و کارا بودیم براذر شوهرم مریض شدم و شوهرم مجبور شد اون و اولویت بزاره بازم موندیم احتمالا شهریور 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه چیزی  چطور راجب خاستگاری اومدن و زمانش باهم صحبت کردین؟  مثلا ار همون اول گفتین n ...

ببین کامل میگم

وقتی 13 1۴ سالم بود باهم اوکی شدیم 7 سال باهم بودیم تا 20 سالگی من

وقتی اوکی شدیم اون به خانوادش از همون روز اول گفت و منو معرفی کرد

ولی من نه

بهشم گفتم من خانوادم زیر 20 شوهر نمیدن کلا بیشتر داریم اما کمتر کلا نداریم و حداقل تا قبولی دانشگاه باید صبر کنیم

چند سال گذشت بعدش من به مامانم گفتم ک اره توی رابطم

بعد از اون تا ۲0 سالگی باهم بودیم و کلا توی دوستی قرار گذاشته بودیم تا وقتی من دانشگاه قبول میشم باهم باشیم بعدش بیاد خواستگاری 

اونم همون دو سال اول ماشین و زمین و اینارو اوکی کرد شغل هم داشت

توی اون چند سال هم درسشو ادامه داد و ماشین بهتر گرفت و باهم صحبت کرده بودیم ک‌کجا خونه بگیریم خونه گرفت و...

تا دانشگاه قبول شدم

و کلا قرار این بود

بعدش گفتم ببین ما واقعا نداریم زیر 20 صبر کن تا من 20 بشم الانم هرچی خواستگار میاد رد میکنیم و بابامم میگ من کلا زیر 20 نمیخام ازدواج کنی

و واقعا صبر براش سخت بود و‌میگف میخام زودتر مال خودم شی سخته انقدر دورم ازت ولی خب راضیش کردم تا 20 صبر کردیم 

بعدشم دیگ اومد خاستگاری و عقد کردیم

و همون اولش دوباره گفتیم به خاطر درس الان من فعلا عقد میمونیم و یکمم سن من بیشتر بشه😂

کلا راجبش تصمیم گرفته بودیم توی دوستی 

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
ببین کامل میگم وقتی 13 1۴ سالم بود باهم اوکی شدیم 7 سال باهم بودیم تا 20 سالگی من وقتی اوکی شدیم ا ...

به سلامتی 😍

خوشبخت باشین ✨ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه