2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من غربالگریم Nt 2/8شد. و ازمایشمم ریسک سندروم ۱به ۲۵۴ نشون داد.

رفتم دیروز سل فری DNA دادم .

اصلا ازنگرانی حال منو و همسرم خوب نیست ..بوده کسی شرایط منو داشته و جوابش خوب دراومده و بچه سالمه؟

سلام دوستان من غربالگریم Nt 2/8شد. و ازمایشمم ریسک سندروم ۱به ۲۵۴ نشون داد. رفتم دیروز سل فری DNA د ...

من خیلی هارودیدم ریسک بالابودن توآمینیوسنتزیاسل فری مشکلی نبوده وبچه اشونم سالم به دنیااومده شمام نگران نباش.نی نی سالمه ان شالله

سلام دوستان من غربالگریم Nt 2/8شد. و ازمایشمم ریسک سندروم ۱به ۲۵۴ نشون داد. رفتم دیروز سل فری DNA د ...

انشالله سالمه. نگران نباش. 

بهترین زمان برای سونوی آنومالی 19هفته تمام هست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من ریسکام کم بود ولی عدد ان تی۲.۳بود بااین که میگن زیر ۳ باشه مشکلی نداره ونرماله ریسک نکردم رفتم این ازمایشو دادم خدا رو شکر دکتر گفت جوابش عالیه 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊

NT کمتر از 3.5 میلی متر زمانی که جنین 45 میلی متر در 84 میلی متر است، استاندارد است. NT با رشد جنین بیشتر میشود. جنینی که این میزان NT داشته باشد در معرض خطر کمتری قرار دارد هرچند که میزان بالای NT نیز دلیل بر وجود مشکل نیست. جنینی با NT 2.9 میلی متر هم در محدوده طبیعی قرار دارد. 

میزان یک به صدو پنحاه و پایین تر خیلی خطرناکه عزیزم

نگران نباش . ان شاالله سلامته

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

اره بعضیا عددشدن 4 بود

تو ازمایش بعدی که دادن سالم بود 

توکل کن به خدا نگران نباشید

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷