2777
2789
عنوان

شوهر سختگیر💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 58 پست
یه بار حرفتو بهش بگو بگو من خونه ی بابام کلی محدود بودم..  نمیخوام بد حجاب باشم نمیخوام خطایی ...

مرسی از راهنماییت😘 حتما حرف میزنم باهاش

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
سلام عزیزم من دقیقا با همچین آدمی زندگی میکنم خصوصیاتش همینه و بدتر از این، خودتو ایندتو نابود نکن، ...

این رو ۴،۵ بار بخون تو دلت و حفظش کن.. هر بار که خواستی باهاش حرف بزنی و خواستی حرفتو درک کنه و باهات راه بیاد و حرف حرف تو بشه.. اینو بخونی فوت کنی نتیجه میگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من دقیقا با همچین آدمی زندگی میکنم خصوصیاتش همینه و بدتر از این، خودتو ایندتو نابود نکن، ...

این رو ۴،۵ بار بخون تو دلت و حفظش کن.. هر بار که خواستی باهاش حرف بزنی و خواستی حرفتو درک کنه و باهات راه بیاد و حرف حرف تو بشه.. اینو بخونی فوت کنی نتیجه میگیری

پس به چی کار داشتن؟ جدا شدین الان؟

جدا نشدم، ولی بچه ام ندارم 

ببین عزیزم کل دختر عمه هام که دختر خاله هاش میشدن و فامیل های مشترک میگفتن فلانی ماهه ،ازدستش نده طلا کمیابه

همون عمه تاقبل ازدواج روزی ۳ بار زنگ میزد و قربون صدقه و فداتشم و .....الان به خون هم تشمه اییم 

همون عمه رو من ۴ ماه ازش پرستاری کردم آخرش بهم تهمت دزدی زد که داری میری جیب هاتو خالی کن مدارک هامو برنداشته باشی😑👩‍🦯انگار مدارک اون به درد من میخورد💔

کلی بهم تهمت زد برام حرف در آورد 

تو خونه خودم بین منو شوهرم دعوا راه انداخت و آخرم رفت یه گوشه نشست و منو شوهرم رو تا دادگاه برد 

بخدا به درد نمیخوره ازدواج فامیلی

تو روی همه وایسادم و گفتم که من فلانی رو میخوام

پدرو مادرم رو ناراحت کردم ولی الان میگم ای کاش برگردم به عقب و چشامو خوب باز کنم و یه نه محکم میگفتم و میرفتم پی زندگیم

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
این رو ۴،۵ بار بخون تو دلت و حفظش کن.. هر بار که خواستی باهاش حرف بزنی و خواستی حرفتو درک کنه و باها ...

تو نتیجه گرفتی ازش؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
این رو ۴،۵ بار بخون تو دلت و حفظش کن.. هر بار که خواستی باهاش حرف بزنی و خواستی حرفتو درک کنه و باها ...

ممنون از لطفت، شوهر من اصلا آدم نیست نمیخوام بی احترامی کنم به این خانم اما دقیقا منم همین شرایط داشتم بخاطر یه احساس احمقانه و سن کم مسیر زندگیم کلا عوض شد با یه بچه، موندم تو بلاتکلیفی بزرگ، شوهر من اهل دعا و طلسم و جادو جنبل هم هست خدا ازش نگذره زندگی شده جهنم 

چقد صریح😅 کمبود محبت ندارم نمیدونم شایدم دارم من قبل از عزیزم گفتناش دوسش دارم

چندساللته و چقدر فاصله سنی داری؟

من خودم ۲سال باشوهرم دوست بودم و درست وقتی که اومدم قیدشو بزنم اومد خاستگاری وتوی ۲ روز خاستگاری و عقد انجام شد کلا هنوز تو هنگم که چقدر ساده بودم😵‍💫اتفاقا امروز داشتم به گذشته فکر میکردم و حرص میخوردم💔😢

دوسش دارم😞 اگه حل نشد شاید کنسل کنم ان‌شاءالله مشکلتون حل شه

من امیدی به این زندگی ندارم و اصلا مهم نیست دیگه حل بشه یا نه چون دل مرده شدم، تو زندگی دوست داشتن فقط کافی نیست باید ارزش هاتون، هدف هاتون یکی باش، تجربه یه عمر بدبختی هام در اختیارت گذاشتم انشالله موفق باشی و خوشبخت 

جدا نشدم، ولی بچه ام ندارم  ببین عزیزم کل دختر عمه هام که دختر خاله هاش میشدن و فامیل های مشتر ...

وای چقد بد؛ متاسفم

ان‌شاءالله مشکلتون حل شه

ممنون از لطفت، شوهر من اصلا آدم نیست نمیخوام بی احترامی کنم به این خانم اما دقیقا منم همین شرایط داش ...

تو چقدر منی🙋‍♀️

منم مادرشوهرم اهل دعا و جادوعه و به شوهرم دعا داده بود که همراهش باشه بعد من وقتی دست زدم به جیبش متوجه شدم که دعا همداهش داره ولی تا اومدم از تو جیبش دربیارم سلیطه بازی در آورد  و گفت دعا رزق و روزیه و ازخونه زد بیرون😐بعدشم که اومد خونه گفت الکی گفتم دعا نبود برگه بود گفتم خوب برگه رو ببینم گفت انداختمش دور 

ولی منکه میدونم ننداخته دور 

منم رفتم باطلش کردم البته اگه دوباره نگرفته باشه

چندساللته و چقدر فاصله سنی داری؟ من خودم ۲سال باشوهرم دوست بودم و درست وقتی که اومدم قیدشو بزنم ...

۸سال شما چقده؟ همدیگرو درک نمیکنین یا مشکلتون اطرافیانه؟ 

یه هفت هشت ماهی هم هس ک دوستیم

تو چقدر منی🙋‍♀️ منم مادرشوهرم اهل دعا و جادوعه و به شوهرم دعا داده بود که همراهش باشه بعد من وقتی ...

از قبل میدونستی اهل دعاست؟

عمه‌ی من اینجوری نیس خیلی خوبه 

ولی نمیدونم چرا پسراش اینجوری شدن اون یکی داداشش از این سخگیرتره

وای چقد بد؛ متاسفم ان‌شاءالله مشکلتون حل شه

حل نمیشه 😢وقتی همون عمه عفریته چسبیده که زندگی منو خراب کنه و تو فامیل گفته آخر فلانی رو ازپسرم طلاق میدم 

ولی یه روزی میرسه خدا جواب اون  عمه و پسرش رو بده

من امیدی به این زندگی ندارم و اصلا مهم نیست دیگه حل بشه یا نه چون دل مرده شدم، تو زندگی دوست داشتن ف ...

کلی گفتم ان‌شاءالله حال دلتون خوب شه😘

مرسی

۸سال شما چقده؟ همدیگرو درک نمیکنین یا مشکلتون اطرافیانه؟  یه هفت هشت ماهی هم هس ک دوستیم

من کلا با همسرم ۶ سال تفاوت سنی دارم

شوهرم به شدت دهن بینه مادرشه و بچه ننه است