2777
2789
عنوان

شوهر سختگیر💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 58 پست
اخلاقای دیگه‌ش خیلی خویه مهربونه حرفاشو مث بابام نمیگه اجبار نمیکنه حداقل یه عزیزم میذاره کنار جملش ...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

ولی خب باید پی همه چیزو به خودت بمالی 

فردا نیای تاپیک بزنی وای شوهرم نمیزاره برم بیرون ، شوهرم به لباسم گیر میده و...

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

ازدواج فامیلی اشتباه محضه اینو منی دارم میگم که خودم عروس عمه ام👩‍🦯

قید ازدواج با فامیل نزدیک و دور رو بزن یه خط کلفت قرمز بکش و اصلا سمتش نرو

چی توش دیدی که میخوای زنش بشی؟

از الان داره برات خط و نشون میکشه بری زیر یه سقف که میخواد زندانیت بکنه بگه مگه خونه بابات فلان کار رو میکردی که الان بخوای انجام بدی؟

چندسالته؟پسرعمه گرام چندسالشه؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نظر دوستات اصلا مهم نیست

ولی نظر خودت چیه

بعضیا به محض متاهل شدن کلن رفیقاشونو میزارن کنار.. اصلا هم نظر دوستاشون براشون مهم نیست

ایا تو هم دوست داری ادامه بدی رفاقت هاتو

بعد متاهلی رفیق بازی زیاد خوب نیست.. داشتن فامیل خوب و همسن خودتون و رفت و امد با اونا عاقلانه تره..مثلا من یه خواهر شوهر پایه دارم.. شوهرمم با شوهرش اوکی هست.. بچه هامونم با هم.. یا خودم یه دختر خاله توپ دارم شوهرمم با شوهرش اوکی هست.. با هم جوریم.. با بعضی از دوستای شوهرم مهمون بازی کردیم ولی حال نکردیم .. دوستای خودمم پایه نبودن بعد متاهلی و بیشتر تو مجازی ارتباط دارم باهاشون..خیلی کم البته

رفیق بازی تو متاهلی خیلی سخته.. من دختر خاله ام اصلا اهل حجاب نیست.. ولی میدونه من حساسم جلوی شوهرم رعایت میکنه.. ولی دوست شوهرم دعوتمون کرد.. با لباس های نامناسب جلو شوهرم هی عشوه خرکی میومد و حرص نموند که خوردم.. شاید دختر خاله ام به خاطر من حرمت نگه داره.. ولی دوست و رفیق حرمت که نگه نمیداره هیچ..جوری هم رفتار میکنه که تو عقب افتاده ای و اُملی و.. منم بیخیال طرف شدم و دیگه باهاش رفت و امد نمیکنیم.. البته بعضیام فامیل کرمو و رد دارن.. ولی در کل ترجیح من ادامه ندادن رابطه دوستی با رفیقای مجردی هست و داشتن یه رابطه ی صمیمانه با فامیل خوب هست..

سلام عزیزم من دقیقا با همچین آدمی زندگی میکنم خصوصیاتش همینه و بدتر از این، خودتو ایندتو نابود نکن، من تصمیم به جدایی دارم اما خانوادم حمایت آنچنانی نمیکنن، یه بچه 7 ساله دارم فقط دارم تحمل میکنم بزرگتر شه خودم نجات بدم، من خيلی صبورم خیلی، اما ديگه نمیتونم، این زندگی نیست میشی یه اسیر که هیچ اختیاری از خودش نداره، تا زوده تصمیم بگیر نه رو قاطع بگو 

اخلاقای دیگه‌ش خیلی خویه مهربونه حرفاشو مث بابام نمیگه اجبار نمیکنه حداقل یه عزیزم میذاره کنار جملش ...

😂😂😂😂😂😂😂والا همین حرفا رو فک و فامیل خود منم به من زدن که فلانی ماهه اخلاق بیست 👌 نزار ادامه بدم که انگار دارم خودمو میبینم تو ۴ سال پیش ولی اون به تیپ و دوستام کاری نداشت 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
نظر دوستات اصلا مهم نیست ولی نظر خودت چیه بعضیا به محض متاهل شدن کلن رفیقاشونو میزارن کنار.. اصلا ...

یه دونه دوست دارم اونم به هیچ وجه اینجوری نیس

ولی خودش ۴ ۵ تا رفیق داره بعدم من دختر همسن تو فامیل ندارم 

با حرف تونستم راضیش کنم تلفنی باهاش ارتباط داشته باشم

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
سلام عزیزم من دقیقا با همچین آدمی زندگی میکنم خصوصیاتش همینه و بدتر از این، خودتو ایندتو نابود نکن، ...

👏👏👏👏👏تا ابد حق

ببخشید ولی این پسره قشنگ انگار از صدر اسلام اومده  حتی اونموقع هم خانما دوست و رفیق داشتن، این ...

تو صدر اسلام حضرت خدیجه بزرگترین تاجر زمانه ی خودش بوده و اون پول ارث پدرش نبوده.. خودش شاغل بوده کار کرده پولدار شده..

در صدر اسلام هم زن حق شغل و.. داشته..

سلام عزیزم من دقیقا با همچین آدمی زندگی میکنم خصوصیاتش همینه و بدتر از این، خودتو ایندتو نابود نکن، ...

دوسش دارم😞 اگه حل نشد شاید کنسل کنم

ان‌شاءالله مشکلتون حل شه

تو صدر اسلام حضرت خدیجه بزرگترین تاجر زمانه ی خودش بوده و اون پول ارث پدرش نبوده.. خودش شاغل بوده کا ...

ن ببینید با کلیت شاغل بودن مشکل نداره میگه کار شرکتیو اینا فضاش خوب نیس فقط با درس خوندن میتونی شاغل شی

😂😂😂😂😂😂😂والا همین حرفا رو فک و فامیل خود منم به من زدن که فلانی ماهه اخلاق بیست 👌 نزار ادامه ...

پس به چی کار داشتن؟ جدا شدین الان؟

دوسش دارم😞 اگه حل نشد شاید کنسل کنم ان‌شاءالله مشکلتون حل شه

حل نمیشه👩‍🦯

لطفا قیدشو بزن یا سفت و سخت بگیر ببین میگه چشم یا نه

وقتی دوستت داشته باشه برات هر کاری میکنه

فکر میکنم این دوست داشتن نیست این فقط یه دلبستگیه چون فقط ته حرفاش بهت یه عزیزم میگه😑تو بیشتر کمبود محبت داری و اون آقا چون داره یکم نازت رو میخره توام فکر میکنی عاشقش هستی

یه دونه دوست دارم اونم به هیچ وجه اینجوری نیس ولی خودش ۴ ۵ تا رفیق داره بعدم من دختر همسن تو فامیل ...

یه بار حرفتو بهش بگو

بگو من خونه ی بابام کلی محدود بودم.. 

نمیخوام بد حجاب باشم نمیخوام خطایی کنم ولی دلم میخواد با کسی ازدواج کنم که محدودم نکنه

بگو توام محدودم میکنی

من این محدودیت رو دوست ندارم

بعد ببین چی میگه..

اگر داره سخت میگیره که مثلا بگه من غیرتی هستم و مرد شدم و.. ببینه تو محدودیت رو دوست نداری و به خودت و خواسته هات ارزش قائلی... شاید شل کنه.. ولی واقعا ادم یا خونه ی باباش باید محدود باشه خونه شوهر ازادی داشته باشه برای کار تحصیل بیرون رفتن و.. یا اگر خونه ی بابا عشق و حال کرده..شوهرش سخت بگیره تا طرف حد و حدودها رو یاد بگیره

انصاف نیست تو هر دو زندگی چه خونه ی پدر چه خونه ی شوهر مثل اسیر ادم زندگی کنه

تو که خونه ی بابات محدود بودی جوری جدی جلوش وایسا که اگر  تو رو واقعا میخواد اخلاقشو درست کنه یا اگر بعد ازدواج قراره بدتر بشه و نزاره تنها جایی بری.. تا تلفنت زنگ خورد باید جواب پس بدی که کی بود و چی میگفت و .. انصاف نیست و ممکنه افسرده بشی

حل نمیشه👩‍🦯 لطفا قیدشو بزن یا سفت و سخت بگیر ببین میگه چشم یا نه وقتی دوستت داشته باشه برات هر ک ...

چقد صریح😅 کمبود محبت ندارم نمیدونم شایدم دارم

من قبل از عزیزم گفتناش دوسش دارم