2777
2789
عنوان

توروخدا کمک😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 41 پست
شاید اون پست ها رو خود صاحب پیج پاک کرده وقتی پست پاک شه لایک هاشم دیگه نمیاد اصلا برو دایرکتشو چک ک ...

اخه وقتی رمز ایمیلش رو ندارم چطور دایرکت روچک کنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ی برنامه هست نمی دونم واقعا اسمش فضول یابه یا نه جسارت نباشه شایدم اونو نصب کرده نمی تونی فعالیتاشو ...

نه شوهرم ازاین چیزا سردرنمیاره گلم.بعدم سربی درد خودمو دردنمیارم اگرببینم چیزی تودایرکتش هس چیکارمیتونم بکنم جدانمیشم که فقط قبح اون کارشو بیرون میاد

نه شوهرم ازاین چیزا سردرنمیاره گلم.بعدم سربی درد خودمو دردنمیارم اگرببینم چیزی تودایرکتش هس چیکارمیت ...

پس از اون خانوم سر به زیرهایی که بساز هستن پس محل نذار عزیزم بهترین کارم همینه بسپار به خدا

پس از اون خانوم سر به زیرهایی که بساز هستن پس محل نذار عزیزم بهترین کارم همینه بسپار به خدا

چندبارخیانت چتی دیدم ازش نکه ندیدم ولی تا پای طلاقم رفتیم ولی جرات جداشدن نداشتیم.دوبارتواینیتا دیدم دوبارم واتساپ ولی خوب چیکارکنم.عموم اومدباهاش حرف زدوقول داد اما هنوز میترسم.استرس دارم چقدر دعامیکنم به راه راست هدایت بشه.

۶ساله نه بچه ندارم ازامضام مشخص نیست خخخ

من زیاد سر در نمیارم از این سایت ولی ی چیزی رو بهت بگم زیادم ادم سر به زیر باشه خوب نیست اگه چیزی هست غیر مستقیم باهاش صحبت کن تجربه دارم که میگم

من زیاد سر در نمیارم از این سایت ولی ی چیزی رو بهت بگم زیادم ادم سر به زیر باشه خوب نیست اگه چیزی هس ...

اره غیرمستقیم ومستقیم باهاش حرف زدم.ولی خب نمیدونم نتیجه بده یانه