2777
2789
عنوان

داروسازی

172 بازدید | 9 پست

نهمم تیزهوشان

دهمم میرم تیزهوشان

میخوام برم رشته تجربی زیست و شیمیم خیلی خوبه و ریاضی و فیزیکمم خوبه تا حدودی

توصیه ای چیزی برای اینکه رتبه خوبی بیارم

و نظرتون رو داروسازی چیه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

اگر میخوای مشاور برداری بدون ۹۹ درصدشون فقط به فکر پولن خیلی خیلی خیلی دقت کت و اولین چیز ببین اون موسسیه نه اون شخص خود مشاور چقدر قبولی داشته بعد با یکی از شاگردای اون مشاور حرف بزن تلفنی نه پیام رصایت که همش دروغه و خیلی تحقیق کن درغیر این صورت نگیر که ضرر میرسونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میام  کدوم مدرسه ای؟ بیا درخواست دوستی بده آیدی تلگرامتو برام بفرست

من مدرسه نمیرم 

۲۳ سالمه درسمم تموم شده   دلم میخواد برگردم باز کنکور تجربی بدم برای پزشکی تهران 

شوهرم درسارو اوکی میکنه بام 

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

منم نهمم 

شما روزی چند ساعت درس میخونید؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
من مدرسه نمیرم  ۲۳ سالمه درسمم تموم شده   دلم میخواد برگردم باز کنکور تجربی بدم برای پز ...

من ۲۶سالمه دارم میخونم ۹سال فاصله گرفتم ولی خب امید ندارم امسال قبول بشم ریاضی رو بد دادم زیستمم ۱۷ شیمی رو هم چون جابه جا نوشتم ۱۰ میگیرم 

ولی ناامید هم نیستم خخخخ

بنظر من استاد امید مصلایی (نه پدرش ها) برای شیمی فوق العاده هست

ریاضی  استاد عزیزی رو خیلی میپسندم کرمی رو راستش نتونستم ارتباط بگیرم

فیزیک استاد براتی محشره

زیستم رو کلا با  همدانی   بستم حنیف اصلا نتوستم باهاش ارتباط بگیرم

منم نهمم  شما روزی چند ساعت درس میخونید؟

متغیره

ولی اکثرا ۸ الی ۱۰ ساعت

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
متغیره ولی اکثرا ۸ الی ۱۰ ساعت

آها ممنون موفق باشید 🎈🌈

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈