گیسو28 مدیر عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105505 عنوان گیسوام.نی نی سایت صورتی شده؟😲😲😲😲 | مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 201 پست سلام برو بچدرسته؟یا من چشام صورتی میبینه😅 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین” 1396/05/11 | 11:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13128 😂😅عزیزم ایشالله زود خوب بشی😍الهم صل علی محمد وآل محمد😍 دستت درد نکنه 😂😂خدایا منو شفا بده 😢 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
گیسو28 مدیر استارتر عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105505 دستت درد نکنه 😂😂 خدایا منو شفا بده 😢 😂😅 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
soorikhanoom عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 264 من از گوشیم استفاده میکنم😊 استیکرای نی نی سایت خوشگل ترن میشه واسه مادر شدنم صلوات بفرستین
..asma عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 643 چه زشته.مضخرفه..قبلیه راحت تر و بهتر بود که میشه برا حاجتم دعا کنی از ته دلت ؟ حتی یه صلوات..
گیسو28 مدیر استارتر عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105505 استیکرای نی نی سایت خوشگل ترن ن بابا😆😆 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو28 مدیر استارتر عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105505 من برم سراغ ناهارم😍😍فداتون😍😍 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 خوب شده 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»