2777
2789
عنوان

گیسوام.نی نی سایت صورتی شده؟😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 201 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=44391311]بچه ها یکی ب من کمک کنه میخوام تاپیک بزنم خیلی مهمه[/QUگزینه تبادل نظر رو بزن برو ته صفحه موضوعتو انتخاب کن من عمومی رو زدم بعد عنوان و موضوع تایپکتو بزن بعد ثبت کن

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ 

بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا؟ 

نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی، 

سنگدل این زودتر میخواستی، حالا چرا؟ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
 استیکراش   خخخخخخ راستی گزینه حذف پست و تاپیکم وجود داره ؟

فعلا ک حذف پست هست

صبر کن ۱ کم بگذره ببینم گزینه حذف میره یا نه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟  بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا؟  نوشدارویی و ب ...

😂😂😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”