renger_v مدیر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 عنوان فارسی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 19 پست چطور بود ؟خودم که خراب کردم بازم ۱۸ ...💔 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست.. 1403/03/19 | 10:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 برای دهم که تقریبا خوب بود ... یازدهم رو نمی دونم اما شنیدم سخت بوده ۲ نمرش سخت بود هععی .شما چطور دادین؟ انشالله ۲۰؟😀 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
دختر_خورشید_ماه عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 4349 ۲ نمرش سخت بود هععی .شما چطور دادین؟ انشالله ۲۰؟😀 راستی سلام 🌺فکر کنم ۱۹ اینا بشم ولی خب قطعا معدلم نسبت به ترم اولم یه افتی داره ترم اول ۱۹/۷۷ شدم دیگه این ترمو نمی دونم چی بشه😂
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 راستی سلام 🌺 فکر کنم ۱۹ اینا بشم ولی خب قطعا معدلم نسبت به ترم اولم یه افتی داره ترم ... سلام ؛منم یادم رفت😅خیلی عالیه همینطوری برید روپوش پزشکی رو پوشیدید موفق باشید ،🙂 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
دختر_خورشید_ماه عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 4349 سلام ؛منم یادم رفت😅 خیلی عالیه همینطوری برید روپوش پزشکی رو پوشیدید موفق باشید ،🙂 البته هنوز انتخاب نکردم که میخوام برم چه رشته ای توی دانشگاه ولی خب تا چند ماه پیش هدفم دندون پزشکی بود ....ممنون شما هم همچنین
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 البته هنوز انتخاب نکردم که میخوام برم چه رشته ای توی دانشگاه ولی خب تا چند ماه پیش هدفم دندو ... دندون رشته خیلی خوبیه و بی دردسر البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..