2777
2789
عنوان

خوش به حال آدمای جوون مرگ

181 بازدید | 15 پست

چه سعادتی داشتن واقعا 

دعا کنید منم مثل کسایی تو جوونی شون از دنیا رفتن بشم 

خیلی خسته ام از دنیای 

برام دعای مزخرف خوشبختی نکنید 

فقط دعای مرگ کنید همین ......

دعا کنید زیاد عمر نکنم .......

من خیلی شکسته ام و داغون .......

دردم زیاده ......درمانی هم نداره .......

دعا کنید واسم امشب شب عزیزیه دعا کنید 💔😭🖤🖤🖤💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دعا کنیم بمیری وقتی میتونیم دعا کنیم مشکلت برطرف بشه و حالت خوب؟

ان شالله به لطف خدا حالت اینقدر خوب بشه که از لحظه های زندگیت بهترین استفاده ها رو ببری و هر روز شاکر نعمت زندگیت باشی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
چرا دعا کنیم بمیری وقتی میتونیم دعا کنیم مشکلت برطرف بشه و حالت خوب؟ ان شالله به لطف خدا حالت اینقد ...

حالم از حرفای چندشت بهم خورد .....

مگه نگفتم همچین دعای مزخرفی نکنید برام .......

خوشبختی هم ارزونی خودتو و جد آبادت.......

خدا هم هیچ وقت روی خوشبختی بهم نشون نمیده خیالت راحت

مگر نه انقدر تو این سن و سال کمم انقدر مصیبت نصیبم نمیکرد.....‌

حالم از حرفای چندشت بهم خورد ..... مگه نگفتم همچین دعای مزخرفی نکنید برام ....... خوشبختی هم ارزون ...

ممنون از دعای خوبت برام

سرشار از خشمی، ببین همه ما درگیر مشکلیم نمیدونم مشکلاتت چی هست ولی مشکل اومده تا ما رشد کنیم 

مثل من سرشار از مشکلات فراوان و بودم و هستم ولی نوع دیدگاهم میتونه در میزان دردم تاثیر بذاره 

میتونی با درد بمیری و میتونی ازش پله بسازی

کار خاصی هم نمیخواد فقط صبور باش و اروم بگذر از خشمت اونوقت وقت گشایشه

ممنون از دعای خوبت برام سرشار از خشمی، ببین همه ما درگیر مشکلیم نمیدونم مشکلاتت چی هست ولی مشکل اوم ...

مشکلاتی که من کشیدم هیچ کس نکشیده مطمئن باش 

قسم میخورم......

من تو این سالا هیچ رشدی نکردم فقط زمین خوردم و شکسته تر از قبل شدم........

من فقط نمیخوام تو این دنیای مزخرف 

عمر دراز داشته باشم 

عمر کوتاه تر برام خیلی بهتره......

این دنیا جای من نبود هیچ وقت.......

مشکلاتی که من کشیدم هیچ کس نکشیده مطمئن باش  قسم میخورم...... من تو این سالا هیچ رشدی نکردم ف ...

خوب این حرف منم هست واقعا بعضیا با زود رفتنشون بعضی سختیا رو نمیکشن ولی همونقدر کارشونم ارزش کمتری داره

الان شما که میگی در نهایت سختی داری زندگی میکنی خوب خیلی بالاتری از کسی که رنج چندانی نداره

چیزی که من توی دردام متوجه دم اینه که ما زندگی رو اشتباه متوجه شدیم زندگی اصلا بر پایه رنجه توی رنجاست که ما میتونیم به سادگی رشد کنیم

مثلا کسی که رنجی نداره توی زندگیش بخواد با مطالعه تجربه به دست بیاره شاید خیلی طولانی و سخت بفهمه یه سری مسائل رو در صورتیکه رنج با سرعت زیاد چیزای بیشتری رو میتونه یادت بده

کتاب نیمه تاریک وجود میتونه کمکت کنه هنر ادما در همینه که بتونن از رنجشون برای رشد استفاده کنن 

بپذیر مشکلاتت رو پذیرش خیلی میتونه کمکت کنه و صبور باش اونوقت راههای زیادی برای حل مشکلات پیش پات ایجاد میشه

خود من به تجربه هایی رسیدم واقعا میگم اگر برگردم عقب باز رنجامو از خدا میخوام چون دیدگاه منو به زندگی عوض کرد چیزایی یادم داد که هیچ دانشگاه و مدرسه ای حتی نمیتونست بهم یاد بده

مشکلاتی که من کشیدم هیچ کس نکشیده مطمئن باش  قسم میخورم...... من تو این سالا هیچ رشدی نکردم ف ...

اگه خواستی بگو می‌شنوم وتا جایی که بتونم کمکت میکنم خمشمت و حس تلخت رو هم میفهمم مراقب خودت باش دخترم