2777
2789
عنوان

ناراحتم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 39 پست
میخواستم بپرسم ببینم که من الان میترنم به پسرم شیر بدم برای نی نی تو شکمم مشکلی پیش نمیاد

تا ۴،۵ماهگی شاید بشه

💔❤باید از سمت خدا معجزه نازل بشود..تا دلم..باز دلم ..باز دلم..دل بشود💔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا وقتی اون بچه میاد دنیا بیاد پسرت شده 23 ماهش و بسیار سنِ مناسبیه برای آوردنِ فرزندِ دیگه😊

همین فردا که قرار نیست دنیا بیاد که ناراحتی

خداروشکر عزیزم که براحتی باردار شدی شک نکن به راحتی هم میگذرونی

خدا بهت هدیه داده قدرش رو بدون😊

و در ضمن بسیار تبریک میگم

.Pain🔥you made me a believer

مامانم پیشمه یه خونه فاصله داریم کمک دارم

ولی نگرانیم بخاطر مستاجر بودنمونه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
پسرت رو از شیر بگیر این چند ماه رو یا شیر خشک بده یا حسابی غذا خورش کن

پسرم خیلی شیر میخوره هر غذایی بخوره دو سلعت یه بار میاد شیر بخوره

دلم براش میسوزه آخه چه گناهی کرده از شیر مادر محروم بشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
پسرم خیلی شیر میخوره هر غذایی بخوره دو سلعت یه بار میاد شیر بخوره دلم براش میسوزه آخه چه گناهی کرده ...

آخه خودت نابود میشی که حالا دو سه ماه دیگه بهش بده ولی کم کم تلخ بشه خودش زده میشه نمیخوره

💔❤باید از سمت خدا معجزه نازل بشود..تا دلم..باز دلم ..باز دلم..دل بشود💔❤

آخی عزیزم  به فال نیک بگیر .میدونم خیلی سخته ولی بهترین نعمته و بهترین تفاوت سنی برای بچه هاس. بعدا متوجه میشی که همبازی شدن این دو تا بچه چقدر بهت کمک میکنه.
شرایط مشابهش رو یکی از اقوامم داشت. اوایلش حالش بد بود ولی الان با اون دو تا بچه نمیدونی چه حالی میکنه.
الان دستت هم راه افتاده همه چی هم داری تو هزینه هات هم سرفه جویی میشه  تمام اروپا و امریکا معتقدن که بهترین اختلاف سنی بچه ها بین16 ماه تا 34 ماهه.ندیدی همیشه یدونه تو شکمشونه یکدونه تو کاسکه یکی هم داره راه میره کنارشون  
مبارک باشه نعمت خداست. به زوایای مثبتش نگاه کن. ناراحت نباش عزیزم .تو آینده ی نزدیک قطعا لذت میبری شک نکن