2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

49 بازدید | 8 پست

اصلا تمرکز ندارم،همیشه دلم و ذهنم آشوبه گاهی اوقات خیلی خیلی خیلی خیلی ببخشید کشیده میشم سمت جنس موافقم‌ تا مخالف (یعنی حس پیدا میکنم به دختر) 

وحشتناک خود به خود ناراحت میشم میخوام نماز بخونم انگار یکی نمیزاره هی سنگین میشم بعد ک میرم نماز میخونم اینقدر آروم میشم تموم حواسم میاد سرجاش دیگه به این انحرافات کشیده نمیشم تازه همش توبه میکنم استغفرالله میگم 

از چی میتونه باشه؟خسته شدم از این وضع 

بدون قضاوت و توهین کمکم کنید لطفا

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من تخصصی در این زمینه ندارم اما به نظرم به فکرت پرو بال نده همین که هی بهش فکر کنی از جنس مخالف خوشم اومد چرا خوشم اون باعث میشه هی بیشتر توجه کنی یه خوش اومدن ساده از قیافه یا لباس طرف تبدیل بشه به اینکه خدای نکرده شما فکر کنی انحراف داری

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من تخصصی در این زمینه ندارم اما به نظرم به فکرت پرو بال نده همین که هی بهش فکر کنی از جنس مخالف خوشم ...

اصلا بخدا خوشم نمیاد🥲 نماز میخونم قرآن میخونم رفع میشه نخونم اینجوریم 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
اصلا بخدا خوشم نمیاد🥲 نماز میخونم قرآن میخونم رفع میشه نخونم اینجوریم 

خب توجه نکردن به معنویات واقعا نتیجه ی خوبی نداره .ادامش بده و اصلا ترک نکن .

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!