2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم ازم شکایت کردن!!!

1689 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها

۳ ساله ازدواج کردم ک در شرف طلاقیم و هفته آینده دادگاه داریم

چند ماه پیش من و همسرم سر دختر خالش یه دعوای خیلی بد کردیم و من به دخترخالش توهین کردم چون ایشون شوهرم و خانوادش زو پر میکرد که اذیتم کنن و خودشم همیشه پیام نیداد و آزارم میداد

موقعی که من دارن به دختر خالش توهین میکنم اینا صدای من رو ضبط میکنن حالا به دست دختر خالش رسوندن و دختر خالش از من شکایت کرده به خاطر این توهین..

تجربه مشابه داشتین الان من باید چیکار کنم?

دخت شیرازی🥹💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریمه نقدی میشی بخاطر توهینت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

فکر کنم ضبط صدا رو دادگاه قبول نکنه 

و حتی مجرم هم هستن که بی اجازه صدای شما رو ضبط کردن 

من اینجوری شنیدم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
فکر کنم ضبط صدا رو دادگاه قبول نکنه  و حتی مجرم هم هستن که بی اجازه صدای شما رو ضبط کردن  ...

نه کارشناسی میشه..اون طرف میتونه اعاده حیسیت کنه با توجه به فحش ها.. کارشناس ها صدا رو بررسی میکنن ببینن واقعی یا ساختگی میفهمن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

توهیین چی بوده؟اختمالا یه جریمس دیگه چقدشو نمیدونم وکیل نداری ازش بپرسی؟بی وکیل سختت میشه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
2790
2778
2791
2779
2792