ارزو127 مدیر عضویت: 1393/06/06 تعداد پست: 10383 عنوان ایشالا بمیری | مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 59 پست . من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊 1396/05/11 | 01:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارزو127 مدیر استارتر عضویت: 1393/06/06 تعداد پست: 10383 انشالا هرکی هرچی میخواد خدا بهش بده خخخچه ربطی داشت 🙄 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
هستی_۱۳۹۴ عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 548 انشالا هرکی هرچی میخواد خدا بهش بده خیلی بدهکارم دوتا قرعه کشی دارم امروز یکیش بود خیلی امیدوار بودم دربیاد ولی نشد دیگه خسته شدم از بس جواب طلبکار دادم در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
مامان_جون_92 عضویت: 1393/11/19 تعداد پست: 10024 خخخ چه ربطی داشت 🙄 ربطش به اونه هست که میگه دعا کن بمیرم تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
مامان_جون_92 عضویت: 1393/11/19 تعداد پست: 10024 خیلی بدهکارم دوتا قرعه کشی دارم امروز یکیش بود خیلی امیدوار بودم دربیاد ولی نشد دیگه خسته شدم از بس ... چه بد اما ایمان داشته باش ذهنت رو از افکار منفی خارج کن منم ماه پیش این مشکل رو داشتم بدجور ماه دیگه هم چک دارم بدجور منتظرم برسه پول امید دارم تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
هستی_۱۳۹۴ عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 548 چه بد اما ایمان داشته باش ذهنت رو از افکار منفی خارج کن منم ماه پیش این مشکل رو داشتم بدجور م ... باور کن که دیگه هیچ امیدی نیست اول و اخر شوهرم میفهمه و ابروم میره در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
مامان_جون_92 عضویت: 1393/11/19 تعداد پست: 10024 باور کن که دیگه هیچ امیدی نیست اول و اخر شوهرم میفهمه و ابروم میره خدا نکنه چه سخت چرا شوهرت میخوای نفهمه؟ تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ارزو127 مدیر استارتر عضویت: 1393/06/06 تعداد پست: 10383 باور کن که دیگه هیچ امیدی نیست اول و اخر شوهرم میفهمه و ابروم میره عزیزم توکلت به خدا باشهبخدا از سر، سیری نمیگم میدونم بدهکار بودن سخته اما امیدت از دست نده،ان شا الله خدا خودش کمک کنه مشکلت حل بشه هر جور به صلاحته من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
پری❤ عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 8466 هاهاهاهاهاها 😅😅😅😅😅😅عالی بود بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
هستی_۱۳۹۴ عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 548 عزیزم توکلت به خدا باشه بخدا از سر، سیری نمیگم میدونم بدهکار بودن سخته اما امیدت از دست نده،ان شا ا ... داستان بدهکار شدنم طولانیه قبلا همینجا گفتم فقط خدا کنه بخیر بگذره در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
ارزو127 مدیر استارتر عضویت: 1393/06/06 تعداد پست: 10383 داستان بدهکار شدنم طولانیه قبلا همینجا گفتم فقط خدا کنه بخیر بگذره ان شا الله ،توکل به خدا من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
گیلاس_صورتی عضویت: 1394/03/06 تعداد پست: 4277 وااای ترکیدم از خنده تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ