2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا هرکی هرچی میخواد خدا بهش بده    

خیلی بدهکارم دوتا قرعه کشی دارم امروز یکیش بود خیلی امیدوار بودم دربیاد ولی نشد دیگه خسته شدم از بس جواب طلبکار دادم

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
خیلی بدهکارم دوتا قرعه کشی دارم امروز یکیش بود خیلی امیدوار بودم دربیاد ولی نشد دیگه خسته شدم از بس ...

چه بد اما ایمان داشته باش ذهنت رو از افکار منفی خارج کن 

منم ماه پیش این مشکل رو داشتم بدجور ماه دیگه هم چک دارم بدجور منتظرم برسه پول امید دارم 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
چه بد اما ایمان داشته باش ذهنت رو از افکار منفی خارج کن  منم ماه پیش این مشکل رو داشتم بدجور م ...

باور کن که دیگه هیچ امیدی نیست اول و اخر شوهرم میفهمه و ابروم میره

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی

خدا نکنه چه سخت چرا شوهرت میخوای نفهمه؟ 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

عزیزم توکلت به خدا باشه

بخدا از سر، سیری نمیگم میدونم بدهکار بودن سخته اما امیدت از دست نده،ان شا الله خدا خودش کمک کنه مشکلت حل بشه هر جور به صلاحته

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
عزیزم توکلت به خدا باشه بخدا از سر، سیری نمیگم میدونم بدهکار بودن سخته اما امیدت از دست نده،ان شا ا ...

داستان بدهکار شدنم طولانیه قبلا همینجا گفتم فقط خدا کنه بخیر بگذره

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ