2777
2789
عنوان

اعتماد ب نفس

72 بازدید | 10 پست

خانما چرا من نمیتونم با سیاست باشم من گذشتم ب بدترین شکل ممکن گذشته و الان شوهرم خوبه ولی سیاست لازمه رام بشه و من بی سیاستم چکار کنم واقعا حتی  خستمه زندگی کنم ی پسر نه ماهه دارم فقط ب لجبار دارم زندگی میکنم با اینکه خداروشکر در حد توان خوبیم ولی من گذشته روم تاثیر بدی گذاشته و نمیتونم خوب باشم همیشه دخترای فامیل شوهرم صبحا پا میشن پر انرژی شوهرشون حسابشونم نکنه خودشون خودشونو خساب میکنن و البته وجود مادر بی تاثیر نیست من مامانم هوامونو نداشته و الانم ازم دوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به خودت برس تا حس خوبی داشته باشی و اعتناد به نفستم بره بالا

فقط موقت اوکی میشم و بعد انگیزمو از دست میدم حتی ب کمدا و ... هم خوب نمیرسم و حوصله انجام کار خونه رو ندارم

خودت جواب خودتو خیلی قسنگ میدونی به گفته های مغزت عمل کن عمل کتاب هم خیلی زیاد بخون

چ کتابی مثلا خوبه ک بخونم؟

چند تا دوره شرکت کردم مجازی ک برم ولی اصلا دوست ندارم دست ب شروع کاری بزنم

فقط موقت اوکی میشم و بعد انگیزمو از دست میدم حتی ب کمدا و ... هم خوب نمیرسم و حوصله انجام کار خونه ر ...

خب شاید چون انگیزه نداری به این فکر کن کسی دلش واست نمیسوزه فقط خودتی و خودت پس تمرکزتو بزار رو خودت پاکسازی جسم و روح انجام بده تا انرژی منفی ازت خارج بسه

چ کتابی مثلا خوبه ک بخونم؟ چند تا دوره شرکت کردم مجازی ک برم ولی اصلا دوست ندارم دست ب شروع کاری بز ...

هیشکی دوس نداره شرو کنه

ولی باید شرو کنه

و توی مسیرش استمرار و دیسیپلین داشته باشه

اگه تازه شرو میکنی به کتاب خوندن کتاب کتابخانه ی جادویی خیلی میتونه خوب باشه

چ کتابی مثلا خوبه ک بخونم؟ چند تا دوره شرکت کردم مجازی ک برم ولی اصلا دوست ندارم دست ب شروع کاری بز ...

و اینکه فیلم ببین

آثار دیوید فینچر مخصوصا فیلم سون 7

و گیم اف ترونز هم قشنگ و پر مفهومه

بیکینگ بد و حتی سریال فرندز 

اینا قشنگن میتونن بهت مسیر بدن

و اینکه فیلم ببین آثار دیوید فینچر مخصوصا فیلم سون 7  و گیم اف ترونز هم قشنگ و پر مفهومه ...

چشم عزیزم حتما اینکارایی ک گفتی رو انجام میدم ممنونم ازت