2777
2789
عنوان

اعتماد ب نفس

72 بازدید | 10 پست

خانما چرا من نمیتونم با سیاست باشم من گذشتم ب بدترین شکل ممکن گذشته و الان شوهرم خوبه ولی سیاست لازمه رام بشه و من بی سیاستم چکار کنم واقعا حتی  خستمه زندگی کنم ی پسر نه ماهه دارم فقط ب لجبار دارم زندگی میکنم با اینکه خداروشکر در حد توان خوبیم ولی من گذشته روم تاثیر بدی گذاشته و نمیتونم خوب باشم همیشه دخترای فامیل شوهرم صبحا پا میشن پر انرژی شوهرشون حسابشونم نکنه خودشون خودشونو خساب میکنن و البته وجود مادر بی تاثیر نیست من مامانم هوامونو نداشته و الانم ازم دوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت برس تا حس خوبی داشته باشی و اعتناد به نفستم بره بالا

فقط موقت اوکی میشم و بعد انگیزمو از دست میدم حتی ب کمدا و ... هم خوب نمیرسم و حوصله انجام کار خونه رو ندارم

خودت جواب خودتو خیلی قسنگ میدونی به گفته های مغزت عمل کن عمل کتاب هم خیلی زیاد بخون

چ کتابی مثلا خوبه ک بخونم؟

چند تا دوره شرکت کردم مجازی ک برم ولی اصلا دوست ندارم دست ب شروع کاری بزنم

فقط موقت اوکی میشم و بعد انگیزمو از دست میدم حتی ب کمدا و ... هم خوب نمیرسم و حوصله انجام کار خونه ر ...

خب شاید چون انگیزه نداری به این فکر کن کسی دلش واست نمیسوزه فقط خودتی و خودت پس تمرکزتو بزار رو خودت پاکسازی جسم و روح انجام بده تا انرژی منفی ازت خارج بسه

چ کتابی مثلا خوبه ک بخونم؟ چند تا دوره شرکت کردم مجازی ک برم ولی اصلا دوست ندارم دست ب شروع کاری بز ...

هیشکی دوس نداره شرو کنه

ولی باید شرو کنه

و توی مسیرش استمرار و دیسیپلین داشته باشه

اگه تازه شرو میکنی به کتاب خوندن کتاب کتابخانه ی جادویی خیلی میتونه خوب باشه

چ کتابی مثلا خوبه ک بخونم؟ چند تا دوره شرکت کردم مجازی ک برم ولی اصلا دوست ندارم دست ب شروع کاری بز ...

و اینکه فیلم ببین

آثار دیوید فینچر مخصوصا فیلم سون 7

و گیم اف ترونز هم قشنگ و پر مفهومه

بیکینگ بد و حتی سریال فرندز 

اینا قشنگن میتونن بهت مسیر بدن

و اینکه فیلم ببین آثار دیوید فینچر مخصوصا فیلم سون 7  و گیم اف ترونز هم قشنگ و پر مفهومه ...

چشم عزیزم حتما اینکارایی ک گفتی رو انجام میدم ممنونم ازت