2821
2789
عنوان

قارچ ناخن

175 بازدید | 9 پست

من حدود سه هفته پیش ناخن کاشتن برای اولین بار. پنجشنبه که رفتم برای ترمیم دوتا از ناخنهام قارچ زده بود.به این صورت که یه قسمت کوچیکی از وسط ناخن سبز شده. جای بدی هم نرفته بودم. مرکز کاشت ناخن بود. الان اون دوتا رو به خواست خودم ریمو کردم ولی باقی ناخنهام رو مجدد کاشتم. الان استرس اون ناخنهای دیگه رو دارم. چی کار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم کاشت داشتم یک سال الام رفتم جای دیگ لاک ژل کاش اط اول لاک ژل بود ببین ناخونات هوا نگرفته بودن ب ...

چه می دونم والا. مثلا مرکز کاشت ناخن بود ولی نفر اصلی برام کار انجام‌نداد . البته من بچه کوچکی دارم و دستم زیاد تو ابه

چه می دونم والا. مثلا مرکز کاشت ناخن بود ولی نفر اصلی برام کار انجام‌نداد . البته من بچه کوچکی دارم ...

واسه همونع فک کنم اگه دوست داری لمینت کن یا لاک ژل

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

بنظرم ناخن کاشت نکن به مرور ناخنات زشت میشه.. بعد که دیگ غسل اینام با کاشت قبول نیستاا هیجوره نمی ...

اخه فرم ناخن خام خیلی زشته. من عادت ناخن جویدن داشتم و تا الان که ۳۶ سالمه نتونستم ترک کنم. غیر از این سه هفته که کاشت داشتم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز