2777
2789
عنوان

تو زندگیتون به کی خیلی حسادت کردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 72 پست
امیدوارم از ته قلبم به آرزوهات برسی و قلبت آرامش پیدا کنه

کی ؟بخداخیلی خسته ام😢😢😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من خیلی حسودم تقریبا به هرکسی از دوستام یا فامیل که از خودم بالاتر باشن حسادت میکنم خودمم میدونم خیلی بده ولی واقعا دست خودم نیست من و رتهنمایی کنید چیکار کنم این عادت بد از سرم بپره

فکر میکنم همه از من خوشبختترن همه شوهراشون خوبن مخصوصا تو اینستا میبینم دیگه بدتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازصبح دارم گریه میکنم بخدا تاحالابدکسی رونخواستم  قلب کسی رونشکوندم آزارم به مورچه نرسیده& ...

امیدوارم آرامش پیدا کنی .

برای خودم میترسم وقتی به آرامش برسم که  عوضش مشکل قلبی پیدا کرده باشم 

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
امیدوارم آرامش پیدا کنی . برای خودم میترسم وقتی به آرامش برسم که  عوضش مشکل قلبی پیدا کرده باش ...

خیلی فکروخیال نکن من روزی 21تاقرص میخورم 😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
هیچی سره جاش نیست

گاهی اوقات ،همین میشه برا همه هست ولی نحوه برخوزد آدمها فرق داره  بعضیها در هر شرایطی آرامششون رو میتونن حفظ کنن ،گاهی بعضیها بهم میریزن ،سعی کن خدا رو شکر کنی و آرام باشی 

عکس میزارم ببینید😭😭😭

من خیلی حسودم تقریبا به هرکسی از دوستام یا فامیل که از خودم بالاتر باشن حسادت میکنم خودمم میدونم خیل ...

عزیزم منم قبلا وحشتناک حسودی میکردم حتی گریه میکردم یه کاربر بهم یاد داد تو اون مواقع استغفرالله بگم از امام زمان کمک بخوام که این عادتم و ترک کنم خیلی بهتر شدم نسبت به قبل

قرص خیلی بده فعلا که نمی‌خورم دوتا بچه دارم بخاطر اونا باید سالم بمونم

منم مجبورم بخورم 

گاهی اوقات ،همین میشه برا همه هست ولی نحوه برخوزد آدمها فرق داره  بعضیها در هر شرایطی آرامششون ...

من مدام شکر خدا ورد زبونمه می‌دونم خودش یه جایی به دادم میرسه چون ازش توقع دارم 

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
اره

بدی سنتی همینه که ممکنه یکی از طرفین قبلا عاشق یکی دیگه بوده باشه🫠

ایشالله عشق به زندگیت بیاد عزیزم❤️❤️❤️

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!