الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
مسئولیت شما سنگین تر شده،پدر من فقط تو خرج کردن لارجه ،بهمون سختگیری نمیکرد،اذیتمون نمیکرد دست به زن ...
یعنی هرچی برا خودم ارزو داشتم نرسیدم برا دخترم ارزو دارم یه زندگی عاشقونه پیش کسی که واقعا میخوادش چقدر خوشحال شدم گفتی همچین زندگی داری اخه یه کار بر بهم گفت اگه دخترت تو چنین شرایطی بزرگ بشه زندگیش بدتر از تو میشه واقعا ته دلم لرزید و نگران شدم
ببخشید اگر حرفی زدم ،فکر نمیکردم تا این حد وضع زنذگیت بد باشه ،امیدوارم اتفاقی بیوفته که زندکی روی خ ...
نه گلم انشالله تنت سلامت عکس ودیدی
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
آره دیدم باورم نمیشه زندگیت اینقدر اذیت میشی ،شوهرت شغلش چیه و یا مگه اعتیاد داره
نه هیچی حتی سیگارهم نمیکشه یعنی بخاطرپولش نمیکشه کارگره فقط خسیسه
یعنی هرچی برا خودم ارزو داشتم نرسیدم برا دخترم ارزو دارم یه زندگی عاشقونه پیش کسی که واقعا میخوادش چ ...
خدا بزرگتر از این حرفاس قطعا یه جا جبران میکنه😍❤️
نگران نباش،خداروشکر منو و خواهر برادرام خوشبخت شدیم زندگیمون عالیه از همه نظر
دختر شما هم خوشبخت میشه شک نکن😍🍓
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
امید وارم خدا کمکت کنه ،کاش ی کار تو خونه میگرفتی که درآمد داشته باشی ،حداقل بجه ها اذیت نشن ،ار این ...
ممنونم عزیزم قبلا منجوق دوزی میکردم الان هم اعصابم نمیکشه هم انگشتام بی حس میشه البته خیلی گشتم دنبال کارتوخونه پیدانکردم
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣