2777
2789
عنوان

درمانش چیه؟

62 بازدید | 12 پست

من هنوز ۱۵ سالمه و عین چی دستام میلرزن عین ادم ۵۰ سالم. واقعا اعصابم خراب میشه

بخصوص دست راستم

کسی هست اینطور باشه و خوب شده باشه؟

کاربری دست دونفره❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید بری پیش متخصص مغز و اعصاب و اگر امکانشو نداری باید عامل استرستو به کلی حذف کنی البته ممکته دلای ...

کلن من ادم استرسیم

برای مثال (مثلا کسیو ک خیلی دوسش دارم وقتی میبینمش زیادی استرس میگیرم و دستام میلرزه) اینطورم من

همیشه تو هرحالتی دستام میلرزه ولی وقتی استرس میگیرم تابلوعه

کاربری دست دونفره❤️

خب اینکه همیشه لرزش رو داری یعنی ی چیزی غیر استرس باعثش میشه.. حتما برو دکتر و پیگیر شو..

ب خانوادم گفتم ک بریم دکتر ولی اهمیتی نمیدن

زدم تو گوگل گفت ممکنه ویتامین D کم باشه ک دارم میخورم 

کاربری دست دونفره❤️

ب خانوادم گفتم ک بریم دکتر ولی اهمیتی نمیدن زدم تو گوگل گفت ممکنه ویتامین D کم باشه ک دارم میخورم&n ...

خوردن ویتامین سرخود اگه بدنت به مقدار کافی داشته باشدش میتونه باعث افزایش قند بشه و خطرناکه. با خاله یا مادربزرگ نمیتونی بری؟ حتی ی دکتر عمومی هم بری از هیچی بدتره.. یا برو تو سایتایی که مشاوره آنلاین پزشکی دارن شاید اونا بتونن کمکت کنن

.

خوردن ویتامین سرخود اگه بدنت به مقدار کافی داشته باشدش میتونه باعث افزایش قند بشه و خطرناکه. با خاله ...

ن اتفاقا خونوادم هرچی بشه منو میبرن دکتر ولی نمیدونم چرا بهشون میگم ک دستام میلرزه میگن هیچیت نیس و طبیعیه. واقعا خیلی اعصابم داغون میشه اخه با این سنم...

کاربری دست دونفره❤️

باشه. خیلی ممنونم ک جواب دادی

امیدوارم خیلی زودت حالت خوب شه🤍

راستی زندگی رو زیاد جدی نگیر.. تلاشتو بکن، براش بجنگ ولی نذار حالتو خراب کنه.. درمورد کسی که دوستش داری هم تا حدودی طبیعیه.. من این طوری بودم که کف دستام شدیدا عرق میکرد.. ممکنه لرزش دستتم به خاطر هیجانت باشه

.

امیدوارم خیلی زودت حالت خوب شه🤍 راستی زندگی رو زیاد جدی نگیر.. تلاشتو بکن، براش بجنگ ولی نذار حالت ...

بله دقیقا همینطوره. وقتی کسیو دوس دارم و ببینمش خیلییی دستام میلرزه خیلی. فکر کنم بخاطر همینه

و خیلی ممنون بخاطر توضیحات و اهمیتت💖

کاربری دست دونفره❤️