2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 27 پست
ذات خوب این کارو نمیکنه و از این خانومای چندش بدشم میاد  آدم با شخصیت هیچ وقت زنشو با یکی دیگ ...

فقط ذات نیست حساب دل آدم هاست که با نگاه کردن مثل بادبادک هوایی می شه به قول باباطاهر ( دست دیده و دل هر دو فریاد که هرچه دیده بیند دل کند یاد  زنم بر دیده تا دل گردد آزاد )

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط ذات نیست حساب دل آدم هاست که با نگاه کردن مثل بادبادک هوایی می شه به قول باباطاهر (  دست دی ...

دقیقا

اینجاشم حواسم هست

دل شاید بلرزه اما پا نباید بلغزه

آدم خوش ذات اون دل لرزیده رو بهش بها نمیده 

ادامه دهنده اون خواسته ی لعنتی دل نیست 

گاهی دستت نیست ،،،واقعا دست خودت نیست

یهو از یکی خوشت میاد

اما این انتخاب خودت هست ک ادامه دهنده ی اون خواسته باشی یا نه

هیچ وقت یه آدم با شخصیت ک برا قلب و روحش ارزش قائل هست 

چنین خطایی نمیکنه

گفتم خیانت یه انتخابه نه یه رویداد غیر قابا کنترل 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
دقیقا اینجاشم حواسم هست دل شاید بلرزه اما پا نباید بلغزه آدم خوش ذات اون دل لرزیده رو بهش بها ...

بله درست می فرمایید غیر قابل کنترل نیست ولی به خاطر ی سری رفتارها شرایطش را ایجاد میکنیم

بله درست می فرمایید غیر قابل کنترل نیست ولی به خاطر ی سری رفتارها شرایطش را ایجاد میکنیم

اونجاش دیگه بحث انسانیته 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
2790
2778
2791
2779
2792