2777
2789
عنوان

بهم محل نمیده؟

910 بازدید | 32 پست

کراشم خیلی تلاش میکنه بگه براش مهم نیستم منم همین حسو دارم اما گاهی زیر زیری نگام میکنه، یه بارم دوستش بهش تیکه انداخت باز که اینجا اومدی خندید، فازش جیه؟ 

میشه لطفا تایپیک‌اخرم رو گذارش بزنید؟😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کراش منم همین بود،یه مدت تو جمع نبود ولی برای تولد من اومد همه گفتن اووووو چرااا خاطر کتی برات عزیز بوده و فلان هیچی نگف.

بعد از فرداش تو همه جمعا اومد با همه دخترام بگو بخند میکرد که ینی من با همه خوبم کتایون استثنا نیست‌.

منم یجوری رفتار کردم که عین خیالم نیست با همه خوبی انگار نمیدیدم اصلا.

هعی جوونی...دلم تنگه براش

چی شد بعد؟ بهش نرسیدی؟ واقعا حسی داشت؟ 

ببین ما با نگاه باهم حرف میزدیم.

۵سال تمام با رفتار و نگاه بهم نشون میدادیم ولی هیچکدوممون جرعت نکرد به اون یکی اعتراف کنه.

تو سرما بین اونهمه آدم به من کاپشنشو داد،سوییچو کلیدشو میداد من نگه دارم،یبار تو جمع با یه دختره به مشکل خوردم اومدم بیرون،گفتن بعد تو اونم جدا شد ازمون رفت دورتر از ما دیگه هم باهامون حرف نزد

گروه که منحل شد همو ندیدیم الان ۹ساله به یادشم و هیشکی جاشو تو قلبم نگرفته‌،دورادور پیگیرشم💔

هیچ کاری نمیشه کرد؟ 

عزیز ارزششو نداره بهش فک کنی

میدونی هرقدر به خودت اهمیت بدی و به خودت برسی...جذاب تر میشی؟  برا همه

پس همین کارو بکن..نه برا همه برا خودت

خوب اول خودت زندگیت عالی میشه دوم اینکه همه مجذوبت میشن🤗