2777
2789

بچه ها ، زیر مجموعه یکی باشیم چقد گیرش میاد؟

لطفا اگ میدونید بگید

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصب کردنی نیس..تلگرام داشته باشی میزنی میاد...بعدم چرا کلاه برداری....نه شماره حسابی میخاد ازت نه شماره هیچی..تازه اگر معتبر نبود که تلگرام تیک آبی نمی‌داد بهش

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
نصب کردنی نیس..تلگرام داشته باشی میزنی میاد...بعدم چرا کلاه برداری....نه شماره حسابی میخاد ازت نه شم ...

عزیزم پست بالای منو اگ میدونی ج بده 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نصب کردنی نیس..تلگرام داشته باشی میزنی میاد...بعدم چرا کلاه برداری....نه شماره حسابی میخاد ازت نه شم ...

چرا کلاهبرداریه شبکه ۲ گفت که هکر ها هستن توش

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

۵هزارتا

فقط همین مقدار؟

آخه ی نفر با من دعوا کرده ک چرا برا یکی دیگ داری هم*ستر میزنی و گفت زیر مجموعه من بودی کارم راحت تر بود (منظورش از لحاظ فعالیت بود) ن صرفا فقط وارد لینکش بشدم

۲۵۰

۲۵۰ هزار؟

چرا کلاهبرداریه شبکه ۲ گفت که هکر ها هستن توش

کلاه برداری نیس

.منظورش اینه که ممکنه هکر ها از این بازی سواستفاده کنن یه لینک به اسم بازی هم ستر براتون بفرستن...وگرنه لینک اصلی که داشته باشی و بازی کنی و مراقب باشی کی میخاد هکت کنه نباید روی هر لینکی بزنی

مثله همون معیشتی و سهام که میگفتن روی هر لینکی نزنید پس اونام کلاهبرداری بود

بچه ها ، زیر مجموعه یکی باشیم چقد گیرش میاد؟ لطفا اگ میدونید بگید

هرلول یه چیزی میده..لول اول باشی ۲۵ هزارتا..لول های بعدی ۵ هزارتا میره هزارتا میره روش