2777
2789
عنوان

چه ورزشی برم؟!

148 بازدید | 8 پست

فردا میخوام برم این مجموعه های ورزشی بعد هنوز نمیتونم انتخاب کنم بعدشم همه رشته هارو دوست دارم نظر شما چیه؟؟

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....

فوتبال

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تکواندو دوست دارم ورزش تو چه شاخه ای منظورته؟ 

در کنار هر ورزشی من فیتنس رو برای امادگی جسمانی پیشنهاد میکنم اگه رزمی پسند نیستی والیبال و هندبالم به نظر من هیجان انگیز و جذابن غیر از اونا تنیس هم باحاله

🫶

آمادگی جسمانی

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

من تکواندو دوست دارم ورزش تو چه شاخه ای منظورته؟  در کنار هر ورزشی من فیتنس رو برای امادگی جسم ...

تنیس ک عالیه اگه بود حتمن ثبت نام میکنم

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
تنیس ک عالیه اگه بود حتمن ثبت نام میکنم

اره بدمینتون هم همونقدر میتونه لذت بخش باشه اگه تنیس نداشت هر چی ثبت نام کردی بهم بگو در مورد شهریش منو در جریان بزار اگه میتونی لطف میکنی بهم😍❤

🫶

اره بدمینتون هم همونقدر میتونه لذت بخش باشه اگه تنیس نداشت هر چی ثبت نام کردی بهم بگو در مورد شهریش ...

حتما عزیزم🤍