2777
2789

سلام شب بخیر 

کسی ارشد روانشناسی دانشگاه های تهران درس خونده یا می خونه ؟؟ 

چندتا سوال ازش دارم

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

سلام مجدد ببخشید من رتبه ام حدودی به عمومی های الزهرا یا خوارزمی میخوره 

شما اطلاع دارید کلاس هاشون چند روز در هفته است ؟؟ 

یکی گفت به من 3 روزه آخه معلمم شرایط سخت میشه 

@roza1376  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام مجدد ببخشید من رتبه ام حدودی به عمومی های الزهرا یا خوارزمی میخوره  شما اطلاع دارید کلاس ...

سلام عزیزم من از الزهرا و خوارزمی خبر ندارم نمیدونم چند روز در هفته اس 

ولی برای من کلا یک روز در هفته بود موفق باشید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سلام عزیزم من از الزهرا و خوارزمی خبر ندارم نمیدونم چند روز در هفته اس  ولی برای من کلا یک روز ...

ببخشید میشه بپرسم کدوم دانشگاه ؟

من آزاد خوندم عزیزم 

چه خوب که یک روز بوده به من گفتن آزاد هم وسط هفته است و دو روز 

البته علوم تحقیقات و تهران مرکز 

چه خوب که یک روز بوده به من گفتن آزاد هم وسط هفته است و دو روز  البته علوم تحقیقات و تهران مرک ...

به مدیر گروه  اون دانشکده ربط داره 

زمان من مدیر گروه مون خیلی مهربون بود بخاطر اذیت نشدن دانشجوها برنامه هارو یک روز در هفته میچید 

ولی خب بعضی جاها دوروزه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
به مدیر گروه  اون دانشکده ربط داره  زمان من مدیر گروه مون خیلی مهربون بود بخاطر اذیت نشدن ...

چه خوب ... من که موندم چیکار کنم فقط یک روز مونده تا انتخاب رشته تموم بشه اون وقت هنوز نمی‌دونم چیکار کنم 🤦🏼‍♀️

سلام عزیزم من از الزهرا و خوارزمی خبر ندارم نمیدونم چند روز در هفته اس  ولی برای من کلا یک روز ...

چقد عالی

یک روزدرهفته چند ساعت؟

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

سلام مجدد ببخشید من رتبه ام حدودی به عمومی های الزهرا یا خوارزمی میخوره  شما اطلاع دارید کلاس ...

معلم چه مقطعی

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

چه خوب ... من که موندم چیکار کنم فقط یک روز مونده تا انتخاب رشته تموم بشه اون وقت هنوز نمی‌دونم چیکا ...

بآ دانشگاهشون تماس بگیر ازشون سوالاتت بپرس

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز