2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

56 بازدید | 6 پست

لطفاً منو بخاطر حرفم تعلیق نکنید من یه پسر ۱۷ساله ام از بچگی‌ احساس دختر بودن داشتم البته وقتی سنم رفت بالا از دختر بودن متنفر شدم ولی از پسرا خوشم میومد ولی تا حالا رابطه و پارتنری نداشتم و مثل یه آدم عادی بودم یه چند ماهی بود کنترلمو رو خودم از دست داده بودم و عدا های دخترونه درمیاوردم و از جامعه رنگین کمون حمایت میکردم حتی به مامان بابامم گفتم و به خودم افتخار میکردم اما امروز به خودم اومدم فهمید من و همه ی اونایی که مثل منن مریض روانی آن و تمام مردم ایران درست میگن ما واقعا مریض روانی هستیم تازه این مشکل کلی مشکل دیگه هم ایجاد می‌کنه از نظر روانی از یه روانشناس که تخصص داره وقت گرفتم امیدوارم همه اینجور آدما درمان شن من هم درمان شم و تمام حمایت ها بیاد روی درمان این آدم ها نه تشویق همجنس‌گرایی شما هم اگه دورتون کسی بوده که درمان شده بهم بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو فامیل داشتیم عمل کردتغییر جنسیت داد حتی ازدواجم کرد ولی جداشد.البته اون از دختر شد پسر

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌