2789

چی هست؟یه توضیحی بدید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چی هست؟یه توضیحی بدید

توی زمستون انگشتای دست و پا که خیلی در معرض سرما باشه یا مثلا اگر چیزای فریزری یخ زده تو دستمون بگیریم بعدش که گرم میشه قرمز میشه و ورم میکنه و درد میگیره...

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی زمستون انگشتای دست و پا که خیلی در معرض سرما باشه یا مثلا اگر چیزای فریزری یخ زده تو دستمون بگیر ...

خب اینکه تقریبا طبیعیه یا مثلاً تو این افراد شدیدتر ازحد نرماله؟من دستام تو زمستون آب سرد بریزم کف دستام کبود میشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب اینکه تقریبا طبیعیه یا مثلاً تو این افراد شدیدتر ازحد نرماله؟من دستام تو زمستون آب سرد بریزم کف د ...

مال من با سرما قرمز میشه و بعد که گرمش میکنم ورم میکنه و درد میگیره،طبیعیه یعنی؟همش میترسم چیزیم باشه،البته تو تابستون برام پیش نمیاد 

مال من با سرما قرمز میشه و بعد که گرمش میکنم ورم میکنه و درد میگیره،طبیعیه یعنی؟همش میترسم چیزیم باش ...

اگه دردش خیلی شدید نیست که آره دیگه طبیعیه

اگه دردش خیلی شدید نیست که آره دیگه طبیعیه

خیلی شدید نیست،یکم درد میگیره رو مخمه،آرثزمایش خون دادم همه چیز نرمال بود حالا نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم

خیلی شدید نیست،یکم درد میگیره رو مخمه،آرثزمایش خون دادم همه چیز نرمال بود حالا نمیدونم دیگه چیکار با ...

خب آخه یکم درد که طبیعی هست بنظر من مال منم وقتی سرمازده بشه اونطوری میشه 

خب آخه یکم درد که طبیعی هست بنظر من مال منم وقتی سرمازده بشه اونطوری میشه 

آفرین دقیقا مثل سرمازدگی هست،چقدر مهربونی که وقت گذاشتی باهام حرف زدی،دلم یکم آروم شد،یکساله من ذهنم درگیر این ماجراس،دعا میکنم همیشه تنت سالم باشه ❤️

آفرین دقیقا مثل سرمازدگی هست،چقدر مهربونی که وقت گذاشتی باهام حرف زدی،دلم یکم آروم شد،یکساله من ذهنم ...

ممنونم سلامت باشی ان شاالله که شما هم سالمی فکرتو درگیرش نکن تو زمستونم بیشتر مواظب دست و پات باش بیرون رفتی حتما دستکش و جوراب گرم و پشمی بپوش همین نگرانم نباش،🥰

ممنونم سلامت باشی ان شاالله که شما هم سالمی فکرتو درگیرش نکن تو زمستونم بیشتر مواظب دست و پات باش بی ...

قربونت عزیزم،چشم حتما همینکارو میکنم 👌🏼😍