2821
2789
عنوان

تومور💔☺

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 21 پست
☺دارم میگم رفیقمه... من ۱۳ سالمه ولی مث بقیه نیسم دوس پیر داشته باشم حد خودمو میدونم چون از همه ی پ ...

عزیزم باید بره دکتر نمیتونیم چیزی بگیم ما ک نترس چیزی نمیشه منم بعضی وقتا اینجوری میشم شاید بخاطر فقر اهن باشه نگران نباش🤍

بدنم خستس عجیب:)
عزیزم باید بره دکتر نمیتونیم چیزی بگیم ما ک نترس چیزی نمیشه منم بعضی وقتا اینجوری میشم شاید بخاطر فق ...

چند وقته این علائمو داره..

مامان باباشم ک براشون مهم نیس آخه من چطور ببرمش؟

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علائم‌تومورم همینطور بود آخه قبلا یکیو همینطور از دس دادیم

😐نه بابا اصلا نمیشه از علایم همینطوری یه چی گفت مخصوصا از نت که به هیچ عنوان نباید چیزی سرچ کرد راجب سلامتی، تا حالا نشده راجب مریضی هام تو نت بگردم جز سرطان چیز دیگه ای پیدا کنم🫤

به طور کلی می‌توان گفت بیشتر افراد مبتلا به تومور مغزی علائم زیر را خواهند داشت:
  • سردرد✅
  • تشنج
  • مشکلات بینایی✅
  • مشکلات تعادلی یا هماهنگی
  • اختلالات گفتاری یا زبانی✅
  • ضعف یا بی‌حسی در یک طرف بدن✅
  • تغییر در رفتار یا خلق‌وخو✅
  • سردردهای صبحگاهی✅
  • داره اینا رو
نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
😐نه بابا اصلا نمیشه از علایم همینطوری یه چی گفت مخصوصا از نت که به هیچ عنوان نباید چیزی سرچ کرد راج ...

😔خب ب هر حال چیز خوبی نی این علائم..

بنظرتون چکار کنم مامان باباش ک عین خیالشون نی..

خودشم شروع کرده میگه اینا ک نمیبرن.. منم دارم تنهات میزارم دیدی منم بی معرفتم و فلان..

واقعا حالم بده تنا کسی ک کنارمه و دارمش اونه‌‌

2790
2823
2791
2779
2792