farzadiebakelas مدیر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 398 عنوان تومور💔☺ | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 21 پست حالم خیلی بدهتنا کسی ک دارم همین رفیقمهچیزیش بشه ی لحظه زنده نمیمونم:)بنظرتون توموره💔😅؟این پیامشه با بدبختی ازش پرسیدم..ranan zuciya👭☉:چشام سیاهی میرعسرم خو درد میکنهدرد دارمبی حسمحس میکنم سرمو میزارم بیهوش میشمع حس حالت تهوع عم دارم نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥 1403/03/18 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00barbie_girl00 عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 3833 ☺دارم میگم رفیقمه... من ۱۳ سالمه ولی مث بقیه نیسم دوس پیر داشته باشم حد خودمو میدونم چون از همه ی پ ... عزیزم باید بره دکتر نمیتونیم چیزی بگیم ما ک نترس چیزی نمیشه منم بعضی وقتا اینجوری میشم شاید بخاطر فقر اهن باشه نگران نباش🤍 بدنم خستس عجیب:)
farzadiebakelas مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 398 عزیزم باید بره دکتر نمیتونیم چیزی بگیم ما ک نترس چیزی نمیشه منم بعضی وقتا اینجوری میشم شاید بخاطر فق ... چند وقته این علائمو داره..مامان باباشم ک براشون مهم نیس آخه من چطور ببرمش؟ نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 19865 علائمتومورم همینطور بود آخه قبلا یکیو همینطور از دس دادیم 😐نه بابا اصلا نمیشه از علایم همینطوری یه چی گفت مخصوصا از نت که به هیچ عنوان نباید چیزی سرچ کرد راجب سلامتی، تا حالا نشده راجب مریضی هام تو نت بگردم جز سرطان چیز دیگه ای پیدا کنم🫤
farzadiebakelas مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 398 به طور کلی میتوان گفت بیشتر افراد مبتلا به تومور مغزی علائم زیر را خواهند داشت:سردرد✅تشنجمشکلات بینایی✅مشکلات تعادلی یا هماهنگیاختلالات گفتاری یا زبانی✅ضعف یا بیحسی در یک طرف بدن✅تغییر در رفتار یا خلقوخو✅سردردهای صبحگاهی✅داره اینا رو نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
farzadiebakelas مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 398 😐نه بابا اصلا نمیشه از علایم همینطوری یه چی گفت مخصوصا از نت که به هیچ عنوان نباید چیزی سرچ کرد راج ... 😔خب ب هر حال چیز خوبی نی این علائم..بنظرتون چکار کنم مامان باباش ک عین خیالشون نی..خودشم شروع کرده میگه اینا ک نمیبرن.. منم دارم تنهات میزارم دیدی منم بی معرفتم و فلان..واقعا حالم بده تنا کسی ک کنارمه و دارمش اونه نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 19865 😔خب ب هر حال چیز خوبی نی این علائم.. بنظرتون چکار کنم مامان باباش ک عین خیالشون نی.. خودشم شروع ک ... 😐😐توحم زده هیچیش نیست ،فازش غمگینه فقط