2777
2789
عنوان

ی پسره ازم خوشش میادددد.. نظرتون؟

230 بازدید | 22 پست

اون خوشش میاد ازم..من حس عاشقانه بهش ندارم.. بعنوان رفیق و پارتنر برای تفریح خوبیم..

اما خیلی احساساتشون بیان میکنه این موضوع ، برام سخته و روم فشاره..نمیدونم چ عکس العملی ب احساساتش نشون بدم...

چقدر عشق یک طرفه سخته...

منم دوسال پیش عاشق ی پسره شدم.. و اونو تحت فشار احساساتم قرار دادم...تازه میفهمم چقدر بخاطر احساساتم بهش فشار آوردم.

حس میکنم کارما یقمو گرفته..

البته بگم کم سن نیستم و تجربه دارم توی روابط ..

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خودت ی فرصت دوباره بده تو عاشق شدن و روابط

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

ب خودت ی فرصت دوباره بده تو عاشق شدن و روابط

خیلی سخته من تازه یکساله از عشق قبلیم جدا شدم...

حس میکنم آمادگی دوباره عاشق شدن رو ندارم..خستم

اره میدونم خیلی سخته منم همین اتفاث برام افتاد نتونستم تحمل کنم رهاش کردم الان گاهی وقتا دلم برای کح ...

حس عذاب وجدان میگیرم به نگاه‌اش و احساساتش... چون اون توقع داره من واکنش احساسی بدم.. اما همچین حسی ندارم

عزیزم اگه نمیتونی دوسش داشته باشی اذیت میشی قطعا اینکه برید تو رابطه و بعدا بخواید کات کنید هم جفتت ...

به این پسره جدیده گفتم رابطه رفاقت داشته باشیم.....

وای دقیقا همین حرف رو عشق قبلیم بهم زد😭

حس میکنم کارما یقم رو گرفته